Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Zvaigznes aktivizēs sarunas par seniem aizvainojumiem

No rīta nav ieteicama steiga, neīstajā laikā veikti pasākumi var novest pie neskaitāmām kļūdām darbā, strīdiem ar tuviniekiem. Ļoti svarīgs darbs var nojukt tieši nelabvēlīgu ārēju apstākļu dēļ, pie vainas var būt arī skauģi un nelabvēlīgi konkurenti. Problēmas ar disciplīnu un profesionālo kompetenci var novest pie nepatīkamiem rezultātiem. Zvaigznes aktivizēs sarunas par seniem aizvainojumiem un pretenzijām.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Daudzi dos priekšroku noslēpumainībai. Iespējams, pastiprināsies šaubas, gribēsit sašaurināt kontaktu loku.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Labvēlīga diena, ja vien spēsit saglabāt mieru un spēju loģiski domāt. Daudzi intuitīvi sevi ieliks tempā, kurā galvenā izpausme būs piesardzība.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Riskējat atkal nokļūt sapņu un cerību varā. Plāni, kas šodien aktuāli, var palikt neizpildīti vai arī tiks pamesti pusratā. Visvairāk traucēs izklaidība un miegainība.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Cerēsit, ka šķēršļi pazudīs paši no sevis, ka problēmas mīkstināsies, bet nekas tāds nenotiks. Tieciet galā ar iekšējo sasprindzinājumu, tad sekmes būs labākas.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Nesteidzieties atklāt savus plānus un rīcības motīvus, jo diemžēl jums jāstaigā pa mīnu lauku. Vislabāk būs, ja pārbaudīsit un sistematizēsit jau iepriekš paveikto.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Ir risks savas problēmas pārcelt uz citiem. Jūsu partneris vai kolēģi var kļūt par jūsu problēmu spoguli, ja vien pratīsit skatīties.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Liela ticamība, ka varat saskarties ar ārējiem šķēršļiem un iekšējām psiholoģiskām grūtībām. Darba kolektīvā var klibot disciplīna, tas ļoti ietekmēs jūs.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Galvenais konsultants būs iedzimtā intuīcija, tai varat uzticēties bez šaubīšanās. Ļoti liela piesardzība nepieciešama lielos darījumos, stratēģisko plānu realizēšanā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Būs grūti iekļauties rāmjos, atbilst svešām prasībām un gaidām. Iespējams, jūsu psiholoģiskās nesavāktības cēlonis būs problēmas ģimenē, ķibeles sadzīvē.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Šo dienu varat veltīt eksistenciāliem jautājumiem. Veiksme mīsies ar šaubām, minējumiem un iekļūšanu loģiskā strupceļā. Ir ieteicams atlikt svarīgus jautājumus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Nenāks par ļaunu mazliet attālināties no aktuāliem darbiem, pavisam noteikti no jaunām iniciatīvām. Jums nepieciešams «pārlādēt» informāciju, novākt fiziskos blokus.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Enerģiskiem un mobiliem cilvēkiem vajadzētu apspiest pirmo impulsu rīkoties, mazliet nogaidīt un visu vēlreiz pārdomāt. Visas svarīgās sarunas, braucienus un pasākumus ieteicams atlikt uz citu dienu.