Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Piespiedu kārtā, visticamāk, būs jāmaina plāni

Zvaigznes nebūs diez ko labvēlīgas, ļoti iespējams, nāksies saņemt nepatīkamas ziņas, piespiedu kārtā, visticamāk, būs jāmaina plāni – gan darījuma, gan radošie, gan personiskie. Nepieciešamība laikus izpildīt noteiktus uzdevumus var provocēt nopietnus strīdus un nesaskaņas. Jārēķinās, ka var būt īslaicīgi traucējumi komunikācijā, arī veicot maksājumus.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Riskēsiet demonstrēt savu egoismu pilnā mērā. Lai arī esat uzticīgs korporatīvām vērtībām, šodien domāsiet vispirms tikai par sevi. Tuvinieki būs gatavi jūs atbalstīt.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Zvaigznes čukst, ka šī diena var būt labs tramplīns karjerā, bet jo īpaši tiem, kas vēlas vairot savu popularitāti. Vakarā nenoraidiet spontānu piedāvājumu kaut kur aizbraukt vai satikties.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Būs vairāki iemesli raizēties un uztraukties. Pārdzīvosiet par to, ka ne viss norit tā, kā gribat, ka ir dažādas aiztures un problēmas, bet – jo vairāk stresosiet, jo sliktāka būs diena kopumā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Dienas prioritāte – svarīgu kontaktu veidošana, kā arī mērķtiecīga attiecību uzlabošana ar kolēģiem un kompanjoniem. Tuvās attiecībās iespējami strīdi, kuru pamatā būs finanses.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ļoti laba diena ambiciozu plānu realizācijai. Varat droši paļauties uz tuvu cilvēku atbalstu. Ļoti svarīga loma būs apstākļu sakritībai. Nestrīdieties par sīkumiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nav ieteicams strauji mainīt darbošanās jomu. Eksperiments eksperimenta dēļ nebūtu ieteicams. Riskam būs pamats, bet tā dēļ uz kārts nelieciet ne karjeru, ne reputāciju.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Pirmajā plānā būs attiecības un ne tikai ar vistuvākajiem cilvēkiem. Veiksmīga sadarbība var novest pie nebijušas finansiālas veiksmes, kas ar vienu rāvienu var atrisināt visas problēmas.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ļoti interesanta diena, kurā būs ne tikai darbs, bet atradīsiet laiku arī izklaidēm. Esiet gatavi patiešām lielai intelektuālai slodzei. Nav izslēgts īss darījumu brauciens.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Lai kontrolētu notiekošo, būs jāzina visas aktualitātes. Neklačojieties, bet uzklausiet klačas, tajās var būt vērtīga informācija. Esiet uzmanīgi ar nezināmām zālēm.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Informatīvi blīva diena. Tuvinieki, arī darba kolēģi var sagādāt negaidītu pārsteigumu, izteikt vilinošu piedāvājumu. Zvaigznes iesaka pārāk neraizēties sīku kļūdu dēļ.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Varat gaidīt gan patīkamus notikumus, gan uztraukumus. Iespējams, to vai citu situāciju pēkšņi ieraudzīsiet no cita skatpunkta.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Esiet uzmanīgi pret satraucošiem signāliem (priekšnojautu, sakritībām...), tie var vēstīt gan par finansiālu problēmu tuvošanos, gan par problēmām ģimenē un draugu attiecībās. Iespējams, sāksiet domāt par profesijas maiņu.