Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Vakarā pirmajā plānā būs izklaides

Vislabāk enerģiju izmantot, lai pabeigtu iesāktus darbus. Nav vēlams plānot neko jaunu, jo īpaši tādus darbus, kas prasa pacietību un koncentrēšanos. Vakarā pirmajā plānā būs izklaides. Vēls vakars ļoti piemērots pirkumiem. Ar radošu impulsu var rēķināties, kam tas nepieciešams.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Diena var sākties ne tā kā parasti. Nav izslēgtas pēkšņas iegribas, netipiskas vēlmes. Bērniem varētu būt nosliece uz kaprīzēm. Pirkumus labāk atlikt uz vēlu vakaru.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Neplānojiet enerģiju paģērošus pasākumus. Garastāvoklis ietekmēs darbu izvēli. Vakarā var būt materiālas dabas atklājumi.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Zvaigznes iesaka šo dienu pavadīt labā mērenībā. Dzīvesveidā tieksieties pēc stabilitātes un komforta. Pirms miega ieteicams sevi palutināt ar kosmētiskām procedūrām.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nav vērts pārāk aktīvi iesaistīties darbos, bet, ja notiek kas būtisks, tad kaliet dzelzi, kamēr tā karsta. Mīlas frontē iespējams patīkams pagrieziens.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Dienu sāksiet ar lielu entuziasmu, var turpināties iepriekšējā dienā uzsāktie impulsi un darbi. Neko jaunu gan labāk nesākt. Vakars izcili labi piemērots darījumiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Visa diena var paiet sasprindzinājumā, it kā kaut ko gaidot. Vakarā var pazust šķēršļi sev lolotiem projektiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nāksies rēķināties ar apstākļiem, citu vajadzībām, bet tas jāpārdzīvo. Nav izslēgts, ka saņemsiet negaidītu bonusu vai arī avansu.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Zvaigznes iesaka būt mierā ar ikdienišķām rūpēm. Nav īstais brīdis vērienīgiem projektiem. Var būt iespēja izlīgt mieru.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Vairumam šī diena būs rāma un līdzsvarota. Nozīmīgas uzvaras nav ieteicams plānot, ne arī mēģināt realizēt.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Diena var sākties ar negaidītu notikumu pavērsienu. Uzmanības centrā – notikumi un apstākļi mājās. Ja apstākļi ļaus īstenot ieceres, neslinkojiet un izmantojiet iespējas.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Ātri iejutīsieties jaunos apstākļos. Vakarā noteikti jāatgriežas savā teritorijā. Nosakiet robežas, citādi var būt problēmas ar veselību un figūru.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Ja nesēdēsiet, rokas klēpī salikuši, diena būs veiksmīga. Noteikti vēlams pabeigt iesāktus darbus. Vakarā varat saņemt patīkamu ziņu, atkal sajust dzīves garšu.