Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Pienākuma sajūta var izraisīt aizkaitinājumu

Gan biznesā, gan savstarpējā komunikācijā sadzīvē dominēs skarbums. Var uzpeldēt sen aizmirsti konflikti, pretrunas ģimenes dzīvē, jārēķinās ar to, ka pašsajūta var būt ļoti svārstīga. Pienākuma un atbildības sajūta var izraisīt vien aizkaitinājumu. Var saasināties hroniskas slimības, var būt problēmas ar gremošanas sistēmu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Tuvojas pārmaiņu laiks, tāpēc nav ieteicams ignorēt ne profesionālos pienākumus, ne laist garām karjeru uzlabojošas iespējas. Esiet racionāli.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Domāsiet, kā iegūt specifisku, bet jums slēptu informāciju, ko gribēsiet izmantot darbā, bet jāielāgo, ka neatļautus gājienus var sodīt īpaši bargi.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Zvaigznes iesaka izbalansēt starp personiskām iegribām un pienākumiem pret citiem cilvēkiem, arī institūcijām. Ja nepieciešams, varat ķerties klāt finansiālajiem ietaupījumiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Pat ja mainīsies dienas sākotnējie plāni, sasniegsiet visu nepieciešamo, vien jāpaliek pie konservatīvas domāšanas un rīcības.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ir īstais laiks, lai ieviestu kārtību darba vietā, atjaunotu kontaktus ar kolēģiem. Saruna ar bosu būs ļoti produktīva. Neļaujiet sevi izprovocēt uz konfliktiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Šodienas notikumi pavilks svītru pēdējā laika satraukumiem. Iespējams, nevaldīsiet pār savu laiku. Līdzcilvēki respektēs jūsu viedokli, tāpēc esiet uzmanīgi ar to, ko sakāt.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Būs labas iespējas atjaunot vai iegūt nozīmīgus profesionālus kontaktus. Varat parakstīt nozīmīgus līgumus. Var nākties risināt kritisku situāciju ģimenē.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ļoti laba diena, lai dotos izbraucienos, īpaši tādos, kuru mērķis ir darījumu un profesionālie kontakti. Dokumentus var sagatavot, bet – ne parakstīt.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Zvaigznes iesaka šo dienu izmantot, lai ieviestu kārtību mājoklī, attiecībās, dokumentos, finansēs... Nāksies piekāpties, bet ne upurēt savas intereses.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Notikumi norādīs uz sāpīgām un tuvākajā nākotnē risināmām lietām, esiet vērīgi un neatlieciet tās. Citādi problēmas var kļūt par sāpīgu augoni...
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Vislabāk dienu veltīt plānošanai un organizēšanai, materiālu jautājumu risināšanai, jo radošo projektu laiks nāks vēlāk.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Izklaidīgumu un bezatbildību zvaigznes nepiedos, tāpēc ir jākoncentrējas darbam, nevis jāslinko. Ievērojiet instrukcijas, likumus un normas!