Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Var būt lielāka veiksme noguldījumos un ieguldījumos

Zvaigznes sekmēs produktivitāti radošajās sfērās, intuīciju darījumos un naudas operācijās. Samazināsies finansiālie riski, var būt lielāka veiksme noguldījumos un ieguldījumos. Labi sākt jaunu mācību ciklu, arī pētniecības darbu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Notikumi viesīs cerības, ka sekmīgi beigsies kāda sarežģīta situācija, zudīs potenciālie draudi. Vajadzētu atcerēties, ka aktuālās un sarežģītās tēmas nepieciešams apspriest, nevis pieņemt voluntārus lēmumus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Varat cerēt, ka uz priekšu pavirzīsies personiskie un kolektīvie projekti, var rasties iespēja «neslikti iekārtoties». Labs laiks, lai sāktu dialogu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Vajadzētu noprecizēt savu interešu vektoru, rēķinoties ar situāciju ģimenē un finansiālajām iespējām, arī pieejamajiem resursiem. Vajadzētu padomāt, kā paplašināt un dažādot savu spēju arsenālu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Ir vērts pārdomāt savas slēptākās vēlēšanās, kārotos izpausmes veidus. Nevilcinieties ar mācībām, jo īpaši tad, ja jūs interesē kāda «naudas» specialitāte.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ir laiks novērtēt ieguldījumus, vajadzētu pašam sev ieviest skaidrību plānos. Ja rodas ideja par to, ka vajadzētu reorganizēt darbus, remontēt mājokli, labiekārtot teritoriju vai veikt ko citu apjomīgu, sāciet tik darīt.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Dienu vislabāk izmantot, lai sāktu kaut ko jaunu, sekmīgi būs arī pirkumi un kontaktu veidošana. Talants un pieredze kombinācijā sniegs lielisku efektu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Pirmajā plānā – ekonomiskās tēmas. Zvaigznes atgādina – nedomājiet par personisko izdevīgumu, bet par kopīgās lietas izaugsmi. Darījumus labāk kārtot neformālā atmosfērā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nebūtu ieteicams būt pasīviem, turklāt diena sniegs lieliskas iespējas rīcībai un aktīvam darbam. Nedemonstrējiet egoismu, rēķinieties ar citu gaidām un vajadzībām.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Arvien lielāka nozīme būs spējai izlietot resursus. Nav ieteicams likmi likt uz kaut ko vienu. Iespējams, jums vajadzētu apgūt noderīgas prasmes kulinārijā.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ideāla diena atpūtai. Labs efekts no kosmētiskām procedūrām. Ja apstākļi neļauj aizmirst par darbiem, labāk izvēlēties tādu uzdevumu, kas neprasa momentānu izlemšanu. Rēķinieties ar ilgstošu piepūli.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Notikumu vai apstākļu dēļ varat būt piekalti mājai. Var rasties jauni pienākumi vai aktualizēties seni. Labāk neplānot pasākumus, kas prasa izveicību.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Zvaigznes jūs var aplaimot kā emocionālā, tā materiālā plānā. Varēsiet sev atļauties kādas senas baudas. Iespējams, augļus beidzot sāks dot kāda jūsu sena darbošanās.