Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Zvaigznes iesaka turēt acis un ausis vaļā

Zvaigznes iesaka turēt acis un ausis vaļā, vērtēt apstākļus, necensties ietekmēt notikumus, pakārtot to savām vajadzībām. Nav ieteicams steigties, bet uzņemt vēlamo darba ritmu. Esiet uzmanīgi nodarbībās, kas saistītas ar pētniecību, analītisku un redaktora darbu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Dienu varat sākt diezgan inerti, gribēsies komforta. Nevēlēšanās kaut ko mainīt var novest pie nelietderīgas laika vilcināšanas. Veiksme braucienos un personiska rakstura pārrunās.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Dienas pirmo pusi mēģiniet veltīt sev un savām vajadzībām. Varat atļauties rīkoties pēc garastāvokļa, instinktu un kaprīžu dēļ. Dienas vidū savu uzmanību nāksies pārslēgt uz būtiskām detaļām.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Neatsakiet sev ļaušanos slinkumam, arī vientulības brīžus sev nenoskaudiet. Uz laiku varat atteikties no instrukcijām, bet atcerieties, ka termiņu vai profesionālo normu neievērošanai būs nopietnas sekas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Neceriet, ka darbos būs būtiska attīstība. Izšķiroša nozīme būs niansēm, pustoņiem, neafišētiem, pat slēptiem faktoriem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Noteikti neizraugieties šo dienu svarīgu lēmumu pieņemšanai, arī kursa maiņai. Gatavojieties intensīvai iekšējai dzīvei. Materiālus jautājumus labāk risināt no rīta
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Labāk nepalaidiet garām to brīdi, kad situācija mainās. Tas, kas bez īpašām pūlēm izdevās brīvdienās, nesanāks šodien. Nepaļaujieties uz laimīgu gadījumu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Veiksmīga dienas otrā puse, kad jutīsieties pārliecināti par sevi. Barjeras, kas šķita nepārvaramas, pārvarēsiet viegli. Galējā variantā atradīsiet pagaidu risinājumu.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ļoti svarīgs būs darbs ar informāciju. Izvirzīto uzdevumu būs grūti risināt pa tiešo, visticamāk, būs nepieciešams daudzpakāpju risinājums. Nav izslēgts, ka sīkumi būs svarīgi tieši jums.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Dienas pirmo pusi veltiet sadzīves un dienesta rutīnai, jo šajā laikā diez vai notiks kas svarīgs. Pēc pusdienlaika varat tikt iesaistīti svarīgā dialogā, kurā jūsu pozīcijas nebūs izdevīgas.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Dienas sākums var izskatīties skaidrs un bez mākoņiem, bet dienas laikā riskējat zaudēt kontroli pār situāciju. Nav ieteicams plānot svarīgus pasākumus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Būtiski pavērsieni notiks pēc pusdienlaika. Veiksmīga apstākļu sakritība būs produktīva, bet diemžēl jūs neesat pasargāti no kļūdām, pārpratumiem un pat nepatīkamiem pārsteigumiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Rīts būs mierīgs un pozitīvs. Ap pusdienlaiku zudīs stabilitāte. Iespējamas būtiskas izmaiņas mājās, ierastajā vidē. Neplānojiet neko būtisku, varat būvēt nenozīmīgus plānus.