Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Strīdu iznākums būs šķiršanās, vai pamatīga izskaidrošanās

Zvaigznes radīs apstākļus, kad būs viegli kaut ko zaudēt, iegūt sadzīviskas traumas. Strīdu iznākums būs šķiršanās, vai pamatīga izskaidrošanās. Problēmas var radīt agresivitāte, klupšanas akmens – nauda, resursi, īpašumi, ietekme. Ir arī iespēja sāpīgu jautājumu atrisināt ar žēlsirdības palīdzību. Neatliekamie pirkumi jāpārbauda vairākas reizes.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Neizvairieties no materiālu tēmu apspriešanas, un pat tad, ja saruna nebūs patīkama, arī draudēs dažādi tēriņi. Ieteicams izvairīties no jauniem darījumiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Nemierīga un atbildīga diena. Iespējams, tiks apspiestas vai būtiski ierobežotas jūsu intereses. Uztraukumi ietekmēs veselību. Neprovocējiet strīdus!
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Jūs gaida dažādas ķibeles, sadzīviskas problēmas. Daudzām ķibelēm būs finansiāls pamats, arī zemtekstu. Nav ieteicams sākt darbu, kas vērsts uz materiālās labklājības vairošanu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Labāk atteikties no tēriņiem, kas nav neatliekami. Nepatīkama atmosfēra var kardināli mainīt jums vēlamo notikumu gaitu. Noteikti nevajag slēgt līgumus, nodarboties ar to, kas saistīts ar risku.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Jāatceras, ka šodien teju ik uz soļa iespējams izdarīt kļūdu, aizšaut garām mērķim. Diez vai būs garīgais un fiziskais komforts, vienīgi tad, ja visas lietas ir perfektā kārtībā.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nāksies samierināties ar kļūdām, turklāt to skaits tikai palielināsies. Ja meklēsiet taisnību un patiesību, diez vai to atradīsiet, diez vai izvairīsieties no attiecību sabojāšanas.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nāksies rēķināties ar citu vajadzībām. Ir laiks atdot parādus, kaut ko upurēt nākotnes panākumu vārdā. Viens no visspēcīgākajiem argumentiem strīdos būs nauda.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Svarīgi uzturēt dialogu ar interesējošiem cilvēkiem. Atmosfēra būs pilna ar konfliktiem. Problēmas uztversiet asi. Varēsiet palaist garām izdevīgu izlīguma piedāvājumu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Darba būs daudz, neiztiksiet bez pēkšņām kļūdām. Jums vai kādam tuviniekam būs nepieciešama steidzama atbildība. Neatstājiet bez uzmanības infekcijas perēkļus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Nekrītiet izmisumā un nenolaidiet rokas, sastopoties ar grūtībām. Visas barjeras ir pārvaramas, vien nepieciešami papildu ieguldījumi – garīgi, materiāli, fiziski. Pacīnieties par darījumu, ko uzskatāt par izdevīgu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Būs grūti saglabāt līdzsvarotu garastāvokli. Diplomātija, lai arī grūti īstenojama, būs vienīgais palīglīdzeklis dienas sekmīgumam.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Varat sastapties ar apgrūtinājumiem pat tur, kur parasti grūtību vispār nav. Pieaug varbūtība izraisīties konfliktiem. Rēķinieties ar to, ka var būt neplānoti un steidzami tēriņi.