Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Emociju sakāpināšana novedīs pie strīda

Rīta pusē miers nav gaidāms. Emociju sakāpināšana novedīs pie strīda, emocionāla izvirduma. Līdz pat vakaram saglabāsies liela iespēja iekļūt avārijās. Jārēķinās ar to, ka cilvēki domās un rīkosies neviennozīmīgi, pat duāli. Vakarā varētu iestāties zināma pauze darbos, tās pamatā varētu būt vienkārši nogurums, nepieciešamība atpūsties. Aizkavēšanās ļaus pārdomāt plānus, tikt vaļā no ilūzijām.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Derētu ielāgot, ka līdz vakaram vajag pievērsties tikai akūti darāmiem darbiem. Noteikti nav ieteicams iniciēt jaunus projektus, veidot jaunas attiecības. Dienas beigās var uzrasties jaunas perspektīvas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Tieciet skaidrībā, kam tieši nepieciešams pievērsties. Mēģiniet pareizi sadalīt spēkus, pretējā gadījumā daudz enerģijas aizies bezjēdzīgi. Vakarā zvaigznes piedāvās savu palīdzību izejai no grūtas situācijas.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Apstākļiem būs vara pār jums. Personiskos plānus un ieceres var nākties atlikt. Nesāciet neko jaunu, būs grūti noorientēties esošajos apstākļos. Steiga un neprecizitāte būs īpaši kaitīgas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nāksies samierināties, ka šis un tas jūsu dzīvē beigsies. Vakarā noteikti jāpārvērtē apstākļi, iespējams, jāatzīst acīmredzamais.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Diena paies emocionālā pacēlumā. Ieteicams daudz nerunāt, nepieņemt svarīgus lēmumus. Plānus kaliet piesardzīgi, ja to darāt, rēķinieties, ka tos nāksies koriģēt.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Kas pagājis, ir pagājis – pieņemiet to. Liekot lielo likmi uz ierasto, riskējat zaudēt, velti iztērēt resursus. Vakarā padomājiet par drošības sistēmu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nerisiniet darījumus uz paaugstinātu emociju fona. Ļoti svarīgi būs laikus iziet no spēles. Vakarā uzlabosies psiholoģiskais klimats jums apkārt.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nāksies samierināties ar sasprindzinājumu pārrunās, iespējams, pat strīdu. Nopietni zaudējumi jums nedraud, bet būs grūti saglabāt psiholoģisku līdzsvaru.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Būs jāturpina iepriekš uzsākti darbi, lai gan daži nebūs patīkami. Zvaigznes iesaka padomāt pirms runāt, jo īpaši – solīt. Jebkurš nepārdomāts solis var pamatīgi sabojāt reputāciju.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Esiet uzmanīgi un piesardzīgi. Sarežģītus darbus labāk nevilkt garumā, bet attiecībās – pārāk ilgi izskaidroties. Ja uzmanību prasa veselība, beidzot izveidojiet ārstēšanas plānu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Rūpju pilna diena. Nav izslēgts, ka līdz pat vakaram jūsu kompanjons būs nemiers un aizkaitināmība. Pasākumus plānojiet vismaz kādu laiku iepriekš.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Atlieciet braucienus, tikšanās, pārrunas, kā arī aprēķinu veikšanu un plānošanu. Enerģiskumu un neatlaidību ieteicams izrādīt tikai patiešām grūtās situācijās, kad nav atkāpšanās ceļa.