Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Nestabila diena, pieaugs nemiers

Nestabila diena, pieaugs nemiers. Situācija būs mainīga, tajā būs slēptas lamatas un konflikti. Zvaigznes izveidos tādu situāciju, kurā sadursies intereses, viedokļi, radīsies avārijas situācijas, kā arī negodīga, pat netīra spēle. Tomēr būs iespēja atrast kļūdu. Esiet elastīgi, mainiet taktiku, domājiet par alternatīvām.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Šī diena priecēs ar kustīgumu, tomēr jārēķinās ar to, ka uz katra soļa iespējami šķēršļi un uzmanību novērsoši faktori. Neuzmanība ne tikai radīs problēmas, bet arī maksās dārgi.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Nav ieteicams pārāk aktīvi iesaistīties piņķerīgās situācijās, nav ieteicams lielu uzmanību pievērst baumām un nepārbaudītām ziņām. Pat labi nodomi var tikt aplami iztulkoti.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Diena ar samērā sarežģītiem uzdevumiem, kas pat brīžam šķitīs kā nežēlīgs pārbaudījums, un nav izslēgts, ka tieši tā arī būs. Uz partnera iebildēm jāreaģē bez agresijas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Jutīsieties sasprindzināti un nepārliecināti par sevi. Labākā taktika – pielāgošanās apstākļiem. Laba diena, lai attīstītu un uzlabotu savas prasmes. Atkarībā no apstākļiem varat piestrādāt pie kontaktiem un attiecībām.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ir visas iespējas saglabāt mērķtiecību un profesionālajā jomā veikt kārtējo soli uz priekšu. Nav vērts ātrāk lielu uzmanību veltīt detaļām, koncentrēties tikai uz jautājuma materiālo pusi. Mēģiniet saglabāt domāšanas plašos mērogus.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Varat sajusties apdraudēts, un to varētu vairot izturības un meistarības trūkums. Vadītājiem būs grūti ar pašsavaldīšanos.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Darbi un plāni izkustēsies no «mirušā punkta», iespējams pat liels paātrinājums ideju attīstībā. Daudzi procesi būs diskrēti, rēķinieties ar to un neleciet uz ecēšām.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Sabiedriskie uz uzņēmīgie viegli peldēs notikumu procesā, spēs izmantot iespējas. Ja būsiet pasīvi, nenāks par ļaunu svešas pieredzes izpētīšana.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Ļoti svarīgi būs redzēt un pārzināt ne tikai centru, bet arī perifēriju. Koncentrējieties uz saviem mērķiem. Jūsu kļūdas ievēros arī konkurenti un nelabvēļi.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Rutīna var pārņemt jūs savā varā. Iespējams, nāksies veikt lērumu maz patīkamu, bet nepieciešamu darbiņu. Ja nejūtaties spēcīgi, atlieciet svarīgus darbus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Neraugoties uz lērumu kļūdu iespējamību, ir lielas iespējas šo dienu pabeigt rezultatīvi un sekmīgi. Zvaigznes iesaka šo dienu labāk neizvēlēties attiecību noskaidrošanai.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Lai vai ko darāt, esiet uzmanīgi, precīzi un pārbaudiet visu, ko vien var pārbaudīt. Nav ieteicams sākt remontu, kā arī citus finansiāli ietilpīgus pasākumus.