Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Iespējamas emocionālas un mentālas pārslodzes

Informatīvi blīva atmosfēra, cilvēkiem būs tendence iestrēgt viņus interesējošās tēmās, daudz dziļāk izprast saistošo jomu, meklēt un atrast vairāk iespēju, arī netriviālus variantus. Būs daudz jautājumu skolotājiem, konsultantiem. Iespējamas emocionālas un mentālas pārslodzes. Nekontrolēta datu plūsma var novest pie dezorientācijas, bojājumiem sakaru līnijās.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Intensīvas komunikācijas diena. Var nākties rast risinājumu tam, kā valdīt pār situāciju. Ļoti ticams, ka nāksies noskaidrot attiecības, turklāt ir bīstamība ieciklēties, iet pa apli.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Nāksies būt tolerantiem un diplomātiskiem, jo īpaši audzināšanā un mācībās. Tas, kas būs acumirklī skaidrs jums, var palikt nesaprotams citiem. Esiet kritiski pret jaunām idejām.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Informatīvi blīvas plūsmas diena. Esiet gatavi mācīt un mācīties. Ļoti ticams, ka kļūsit par izziņu biroju apkārtējiem. Pārāk liela ziņkārība var novest pie tā, ka kļūsit par baumu izplatītāju.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Virzītājspēks būs kāre pēc zināšanām un meklējumiem. Daudz ko noteiks atmosfēra, apstākļi un pašsajūta. Komunikablajiem ir liela bīstamība vakarpusē justies pārgurušiem, emocionāli un mentāli iztukšotiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Šo dienu vislabāk izmantot redzesloka paplašināšanai, papildu informācijas meklēšanai, arī finansiālo avotu meklēšanai. Varat piedalīties eksperimentālā programmā, kurā, ja arī kļūdīsities, būs iespēja visu izlabot.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Mānīga diena ar daudzām iespējām, variantiem un ceļiem. Svarīgi ir sajust brīdi, kad nepieciešams pārvarēt inerci, atteikties no tālākiem eksperimentiem, neiekrist kārdinājumos.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Esiet izvēlīgāki gan kontaktos, gan apspriežamajās tēmās. Apstākļi ļaus tikt skaidrībā jautājumos, kas jums patiešām svarīgi, un nepievērst uzmanību tam, kas jums nav būtiski.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Visa diena varētu paiet konstantā sasprindzinājumā, nav izslēgtas mentālas pārslodzes. Iespējams, nāksies sekot līdzi vienlaikus vairākiem procesiem, no kuriem daži var ieiet kritiskā stadijā. Vēlams atšķirt būtisko no sekundārā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Varat rēķināties ar savu autoritāti un ietekmi, argumentu spēku, tomēr neceriet, ka jums pa tiešo būs iespējams ietekmēt notikumus. No intensīviem dialogiem jautājumu būs vairāk nekā atbilžu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Kārtējo darbu saraksts tikai paplašināsies, būtiskas kļūs detaļas. Par problēmu var kļūt neiespējamība palikt vienam, koncentrēties, apgūt kādu svarīgu materiālu. Situācija ļaus apmierināt interesi, iespējams, arī iegūt laiku.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Būs iespēja tikt galā ar kādu interesantu uzdevumu, pārbaudīt savas spējas nestandarta situācijā. Dažu ieceru īstenošanai būs nepieciešami ievērojami līdzekļi vai jēdzīgs asistents.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Diena provocēs uz sarežģītiem manevriem, šaubām un garastāvokļa svārstībām. Daudzus uz pārmaiņām piespiedīs atmosfēra mājās. Nav ieteicami līgumi, pirkumi, svarīgi lēmumi un pārāk liela atklātība.