Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Nav vēlams veikt nopietnus pirkumus vai ieguldījumus

Zvaigznes piespiedīs pievērst uzmanību dažādiem svarīgiem sīkumiem un niansēm. Labāk atturēties no galīgiem lēmumiem, vērtējumiem un līgumiem, visu ieteicams rūpīgi pārvērtēt un pārbaudīt, pirms nākt klajā ar paziņojumiem. Nav vēlams apstiprināt finanšu plānus, veikt nopietnus pirkumus vai ieguldījumus.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Zvaigznes noskaņos kārtīgam darbam, turklāt – jau no paša rīta. Iespējamas izmaiņas dienesta instrukcijās. Nenāks par sliktu darba plāna pārskatīšana, arī skaidrības ieviešana līgumos.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Labvēlīga diena, bet tikai tad, ja esat gatavi samazināt prasības un rēķināties ar mainīgajiem apstākļiem. Jaunus līgumus labāk slēgt kā pagaidu vienošanos.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Ir vērts pievērsties veselības jautājumiem, vairāk iesaistīties paša sadzīves organizēšanā. Iespējams, nāksies veikt kādu nepatīkamu zvanu, uzrakstīt vēstuli, izveidot kontaktu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Varat pieslēgties jaunam informācijas avotam, atklāt jaunu mācību veidu. Visefektīvākā būs rīta puse. Esiet gatavi organizatoriskiem un birokrātiskiem sarežģījumiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Jāatsakās no steidzami veiktiem maksājumiem, jo finanšu operācijas prasīs rūpību un kontroli. Esiet uzmanīgi, iegādājoties pārtiku un medikamentus, iespējama saindēšanās.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Būsiet ļoti sabiedriski. Iespējama pastiprināta interese par konkrētu cilvēku. Diena piemērota darījumu konsultācijām. Nav ieteicams slēgt vienošanos, jo īpaši laulību.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Labāk atteikties no pārliekas publicitātes. Diena var uzlikt stingrus rāmjus, uz laiku sašaurināt iespējas un piebremzēt plānus. Pat tad, ja apstākļi šķiet labvēlīgi, nav ieteicams samazināt distanci komunikācijā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Zvaigznes iesaka rūpīgi pārdomāt plānus, nesteigties ar to apstiprināšanu. Personiskās ieceres var būt jāsalāgo ar kolektīviem plāniem. Nepieņemiet galīgus lēmumus!
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Ir vērts pārdomāt jaunus mērķus, ko diktē pašreizējā situācija. Nav izslēgts, ka no priekšniekiem saņemsiet kādu personisku uzdevumu. Saskaņojiet jums pieejamo informāciju ar uzticamu avotu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Varēsiet atgriezties pie zināma un ierasta režīma. Tikai neatslābiniet paškontroli, neatsakieties no saprātīgiem drošības pasākumiem. Precīzi ievērojiet likumu, instrukcijas.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Ir vērts pievērst uz-manību niansēm, kas var paātrināt notikumus, vai traucēt tiem. Daudz kas būs atkarīgs no palīgu kvalifikācijas.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nav ieteicams izvairīties no dialoga, jo no tā tikpat neizbēgsiet. Nepalaidiet garām iespēju iegūt kvalificētu konsultāciju. Atturieties no neatgriezeniskiem lēmumiem.