Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Lai saglabātu attiecības, nedrīkst ļaut vaļu agresijai

Zvaigznes dāvās iedvesmu, aicinās būt taisnīgiem un līdzsvarotiem gan uzvedībā, gan lēmumos. Veiksme nāks pie tiem, kas būs uzcītīgi. Labi nodomi, miermīlīgi žesti atradīs atsaucīgus cilvēkus, kas dāvās to pašu. Svarīgi izvairīties no pārslodzes, bīstama eksperimenta. Daudz laba darīs diplomātiskums, kopīga ideoloģiska platforma. Lai saglabātu attiecības, nedrīkst ļaut vaļu agresijai.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Ļoti svarīgs būs līdzsvars attiecībās gan ar kolēģiem, gan mājiniekiem. Situācija gan nebūs viendabīga – kaut kas vienos, kaut kas būtisks arī šķirs. Neļaujiet vaļu negatīvām emocijām.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Varat pēkšņi gūt atbalstu ļoti sarežģītā situācijā. Iespējams, jums būs vajadzīga medicīniska palīdzība, juridiska konsultācija vai kāds īpaši vērtīgs pakalpojums.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Labas iespējas un lieli riski – tas raksturos šo dienu. Var pēkšņi mainīties spēku izkārtojums. Ļoti sakaitētās situācijās īpaši svarīgi ir «neaizsvilties». Labākā drošības garantija – uzticams partneris blakus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Ļoti blīva diena – daudz notikumu, bet arī emocionāli šī nebūs viegla diena. Visbūtiskākie notikumi risināsies jūsu privātajā telpā. Jo lielāka būs jūsu personiskā atbildība, jo mazāki riski.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Tiem, kam patīk aktīvs dzīvesveids, jāgatavojas piedzīvojumiem. Zvaigznes garantē veiksmīgu izeju gandrīz no jebkuras situācijas.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Var būt pārsteigums materiālajā jomā. Negaidītas izredzes vairos spēkus, azartu, iedvesmu un uzņēmību. Var rasties iespēja atrisināt ģimenes un mājokļa jautājumu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Veiksmīga un vienlaikus arī sasprindzināta diena. Esiet gatavi ātrai notikumu attīstībai, arī atrisinājumam. Uz personisko panākumu fona var rasties nopietns konflikts.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Esiet gatavi tam, ka iniciatīvām būs pretspars. Būs grūti, bet ne neiespējami izvairīties no konfliktiem, turklāt nesaprašanās pamatā, visticamāk, būs jūsu nespēja rēķināties ar citu vajadzībām.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Ir liela iespēja šo dienu pavadīt bez jebkādām, pat visniecīgākajām problēmām. Ja jūsu vērtību sistēma vēl nav izveidojusies, svarīgi ir sekot atzītām autoritātēm.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Nepalaidiet veiksmi vējā, bet vienlaikus arī uzmanieties, lai nepārkāptu svešas robežas. Kontrolējiet savas ambīcijas!
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Varat saskarties ar nepieciešamību kaut ko upurēt, lai vēlmes piepildītos. Kopumā ļoti labvēlīga diena, bet ar lielu risku kaut ko palaist garām, neizmantot īstajā brīdī.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nav vērts demonstrēt savu varu, izvirzīt ultimātus. Atcerieties, ka objektīvus faktorus šodien nebūs iespējams salauzt un pavērst sev par labu. Neprasiet draugu palīdzību, jo īpaši tad, ja viņi piedāvā pārāk vieglu, bet šaubīgu risinājumu.