Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Tieši sīkumi sagādās baudu, arī problēmas

Tieši sīkumi sagādās baudu, arī problēmas. Zvaigznes ļaus skaidri novērtēt iespējas, atrast balansu starp iespējamo un aizliegto, ierobežot prasības, rēķināties ar reglamentu, grafiku, arī pašsajūtu. Robežu ignorēšana tikai sarežģīs dzīvi. Īpaši nopietni vajadzētu attiekties pret kārtējiem darbiem, neko neatstāt nepadarītu, pat šķietamus sīkumus.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Īpaši svarīgi būs izbalansēt starp laiku un reālajiem spēkiem. Ir ieteicams samazināt tempu, izvairīties no steigas, haosa, jaunu darbu uzsākšanas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Būs īpaša nepieciešamība pēc skaistā, mīlestības un komforta. Būsit noskaņoti miermīlīgi, meklēsit kompromisus. Iespējams slinks noskaņojums. Zvaigznes sekmēs estētiskās gaumes attīstīšanu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Lai diena būtu veiksmīga, svarīgi atrast balansu. Var pastiprināties kāre pēc saldumiem, izklaidēm, mājīguma radīšanas mājās.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Veiksmīga diena. Lai izvairītos no nepatīkamiem mirkļiem, vēlams saglabāt ierobežojumus profesionālajā režīmā. Iniciatīvai piemērots rīts, tad arī iedvesma būs vislielākā.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Varēsit ieraudzīt labo pat tajā, kas agrāk radīja satraukumu, pat tracināja. Ieteicams parūpēties par komforta līmeņa uzlabošanu. Esiet mēreni, praktiski prasībās, pirmajā vietā lieciet veselo saprātu, izvairieties no liekiem tēriņiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Zvaigznes aicinās uz balansu un mērenību. Neatsakieties no pieejamām baudām, bet rēķinieties ar objektīviem rāmjiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Pieņemiet situācija tādu, kāda tā ir, katrā ziņā – notiekošajā meklējiet pozitīvo. Iniciatīvām var pietrūkt enerģijas. Morāla rakstura problēmas kompensēs nelielas ērtības.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Būsit visai skeptiski noskaņoti. Situācija piespiedīs izsvērt mīnusus un plusus, rēķināties ar ierobežojumiem ne tikai šai dienai, bet uz vairākiem mēnešiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Dienas veiksme būs atkarīga no pašsajūtas, profesionālā un medicīniskā režīma, kā arī līdzekļiem, kas izvēlēti mērķa sasniegšanai. Diena prasīs disciplīnu, atgādinās par pienākumu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Būs atļauts un sasniedzams daudz kas, bet – mērenības robežās. Neceriet uz brīnumu, ka acumirklī pazudīs visi ierobežojumi. Zvaigznes neiesaka ļauties panīkumam.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Apstākļi nebūs diez ko patīkami, tas var sekmēt drūmu skatu uz nākotni, bet vienkāršu likumu ievērošana uzlabos jebkuru situāciju.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Harmoniska un mierīga diena, ja jau laikus ir definētas robežas, precizēti noteikumi un termiņi, sadalīti pienākumi un lomas. Ļoti svarīgi apzināties ne tikai citu, bet arī savas spēju un tiesību robežas.