Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide

Horoskopi no 19. līdz 24. aprīlim

Esi atvērts sadarbībai un ieklausies citu cilvēku viedoklī, kaut arī šķiet, ka pats visu zini labāk.

AUNS

IEVĒRO! Mājās daudz saimniecisko darbu. Vari sarīkot pavasara ģenerāltīrīšanu, pārkārtot interjeru vai iegādāties vērtīgus saimniecības priekšmetus. Pedagoģiskie jautājumi jārisina mierīgi.

ATTIECĪBAS. Klusas simpātijas un sapņi romantiskos pavasara vakaros. Ļauj savai simpātijai noprast, ko jūti. Pāriem jāsargās no izskaidrošanās. Vēlams kopīgs sportisks vai izklaidējošs pasākums.

NAUDA. Finanšu lietas virzīsies tev labvēlīgā gultnē. Var rasties iespējas noslēgt ienesīgu vienošanos vai izdevīgu līgumu. Ienākumus pavairot iespējams, izmantojot draudzīgus kontaktus vai senus biznesa sakarus.

VĒRSIS

IEVĒRO! Piemērots laiks sabiedriskām aktivitātēm. Iesaisties pasākumu organizēšanā, kā arī garajās Lieldienu brīvdienās satiecies ar draugiem. Var rasties vajadzība iemācīties ko jaunu.

ATTIECĪBAS. Vēlēsies attiecības balstīt uz stabiliem pamatiem un būsi gandarīts, ka līdzās ir cilvēks, uz kuru var paļauties. Labs laiks mājas saimniecības un kopdzīves veidošanai. Brīvajiem ļaudīm piekrišana.

NAUDA. Var rasties iespējas pavairot ienākumus, iesaistoties kopprojektā. Naudas plūsma atkarīga no spējas sadarboties. Veiksmīga sadarbība ar ārzemēm un piemērots brīdis sponsoru meklējumiem.

DVĪŅI

IEVĒRO! Darbs būs pirmajā vietā, pienākumi atbildīgi un rezultāti iepriecinoši. Ir iespējas izvirzīties un saņemt vilinošu karjeras piedāvājumu. Dienu straujajā ritumā nepamanīsi, kā pienāks un arī paies brīvdienas.

ATTIECĪBAS. Neapvainojies par sīkumiem un neiesaisties sadzīviskos strīdiņos – nieku dēļ nav vērts bendēt nervus un attiecības. Vēlams izkustēties ārpus ierastās vides, kaut kur aiziet vai aizbraukt.

NAUDA. Ienākumi saistīti ar profesionālo izaugsmi. Ja saņem jaunu piedāvājumu, nekautrējies runāt arī par atalgojumu. Biznesā jāizvairās no utopiskiem plāniem, bet mājas dzīvē no dārgiem, ekskluzīviem pirkumiem.

VĒZIS

IEVĒRO! Vēlme paplašināt redzesloku, tāpat arī piemērots laiks ceļojumam.  Jāgādā par saticību mājās.

ATTIECĪBAS. Iespējams, radīsies vēlme attiecībās kaut ko mainīt, darīt labāk un citādāk. Par savām pārdomām izrunājies ar otro pusīti. Šis ir piemērots laiks, lai attiecības ievirzītos stabilā gultnē.

NAUDA. Ienākumi lielā mērā atkarīgi no zināšanām. Tāpēc, runājot par atalgojumu, uzskaiti visas prasmes. Var rasties ienesīgs variants saistībā ar ārzemju tēmu. Nav piemērots laiks tehnikas iegādei.

LAUVA

IEVĒRO! Labprāt pavadīsi laiku vienatnē, gremdējoties filozofiskās apcerēs. Prātā nāks viedas atziņas, un labi darbosies intuīcija. Pienākumi mājās būs nopietni un atbildīgi, parūpējies par savējiem.

ATTIECĪBAS. Pārdomas par sirdslietām, pozitīvas emocijas, sirsnība un mīļums. Dalies savās izjūtās ar otru pusīti, sarunas uzlādēs pozitīvi. Sarīkojiet romantisku pasākumu sev diviem vien.

NAUDA. Vari kārtot nopietnas finanšu darīšanas, risināt sarunas ar bankām vai iegādāties kādu lielāku pirkumu līzingā. Veiksmīgi pirkumi mājām. Ieguldi nekustamajā īpašumā un remontdarbos.

JAUNAVA

IEVĒRO! Jāsargās no stresa un pārslodzes. Garajās Lieldienu brīvdienās kārtīgi atpūties, lai pēc tam ar jauniem spēkiem varētu ķerties pie darba. Vari apmeklēt pasākumu vai satikties ar draugiem.

ATTIECĪBAS. Vislabāk jutīsies ar mīļoto cilvēku ģimeniskā atmosfērā. Būs par ko parunāt, un kopā arī mājas darbi ies no rokas. Brīvajiem ļaudīm jāuzmanās no neapdomīgiem piedzīvojumiem.

NAUDA. Nepārdomāti pirkumi var radīt zaudējumus. Iegādājoties sadzīves tehniku, rūpīgi pārliecinies par kvalitāti. Pagaidām nevajadzētu sākt jaunus projektus, jo ir pārrēķināšanās riski.

SVARI

IEVĒRO! Darbs prasīs iedvesmu, būs labas idejas, un tava radošā pieeja tiks novērtēta. Strādāsi ar atdevi, tomēr jāskatās, lai pārāk netiek izšķiesti enerģijas resursi. Iespējams, risināmi pedagoģiskie jautājumi.

ATTIECĪBAS. Gādā par saskaņu, neiesaisties sīkos strīdiņos un nerīkojies spontāni. Kopdzīve šobrīd var būt diezgan nemierīga un trauksmaina, ir nepieciešama abpusējā sapratne un pretimnākšana.

NAUDA. Ja esi labi pastrādājis, nekautrējies runāt par algas pielikumu. Ar godīgu, atbildīgu darbu ir iespējas pavairot ienākumus. Uzdāvini sev skaistumsalona vai SPA apmeklējumu.

SKORPIONS

IEVĒRO! Sekmīgs laiks, lai liktu pamatus nākotnei, pieņemtu svarīgus lēmumus un uzsāktu kārtīgi izplānotus pasākumus. Veiksme lietišķos jautājumos. Jāturas tālāk no iejaukšanās svešos strīdos.

ATTIECĪBAS. Pavasarīgi romantiskas vēsmas un romantika. Īstais laiks, lai dotos uz randiņu un priecātos par dzīvi. Pāriem piemērots brīdis, lai attiecībām piešķirtu jaunu dzirksti. Iepriecini sevi un mīļoto ar romantisku pasākumu.

NAUDA. Radošas idejas, kā nopelnīt. Vari nākt klajā ar racionalizācijas priekšlikumiem, kas pavairo peļņu. Naudas lietās pavadīs veiksme. Iepriecini sevi ar jaunas garderobes un skaistumlietu iegādi.

STRĒLNIEKS

IEVĒRO! Svarīga mājas dzīve, labprāt uzturēsies kopā ar savējiem. Būs dažādas idejas, kā iekārtot vai pārkārtot telpas. Vari veikt uzlabojumus vai remontdarbus. Darbā jaunas ieceres un pārmaiņu iespējas.

ATTIECĪBAS. Ar otro pusīti var būt atšķirīgi viedokļi par dažādām svarīgām lietām. Mēģini panākt mierīgu kompromisu un neielaidies spontānos strīdos. Brīvo laiku pavadiet mājas atmosfērā.

NAUDA. Jābūt apdomīgam un viss jāizrēķina, it īpaši tad, ja darīšana ar lielām naudas summām vai nopietniem biznesa projektiem. Labāki ienākumi no privāta biznesa. Ieguldi mājas vides uzlabošanā.

MEŽĀZIS

IEVĒRO! Prāts atvērts jaunām zināšanām un informācijai. Kāri uztversi visu jauno, tajā skaitā var rasties interese par filozofiskām un ezotēriskām tēmām. Darbus plāno saprātīgi, lai nesanāk liela pārslodze.

ATTIECĪBAS. Labprāt pavadīsi laiku ar mīļoto cilvēku. Būs par ko parunāt, un jūs vienos līdzīgs skatījums uz dzīves vērtībām. Brīvajiem ļaudīm viegls flirts var pāraugt attiecībās ar tālejošu turpinājumu.

NAUDA. Ienākumi atkarīgi no zināšanām un prasmēm. Ja meklē citu darbu, norādi CV visus iepriekšējos sasniegumus. Ir vērts ieguldīt izglītībā, kā arī iegādāties ceļojumu. Iesaisties jaunā, ienesīgā projektā.

ŪDENSVĪRS

IEVĒRO! Rosīga mājas dzīve, daudz komunikācijas ar radiniekiem un, iespējams, būs jāuzņem arī mīļi ciemiņi. Labi jutīsies ierastā atmosfērā, un mājas būs tā vieta, kur atgūt enerģiju pēc darbiem.

ATTIECĪBAS. Pārdomu laiks. Gribēsi izprast savas izjūtas un prātosi, vai to cēloņi nav saistīti ar kādu iepriekšējo pieredzi. Esi atvērtāks un baudi dzīvi! Ja kas sakrājies uz sirds, izrunājies ar mīļoto.

NAUDA. Ja spēsi parādīt savu varēšanu, nākt klajā ar jaunām idejām un piedāvāt interesantus projektus, izdevīgums neizpaliks. Interesantas domas par peļņu. Iegādājies skaistu apģērbu vai labu parfimēriju.

ZIVIS

IEVĒRO! Ieklausies intuīcijā, tā būs labs palīgs dažādās situācijās. Ko nevarēsi izdomāt ar prātu, to pateiks priekšā sirds. Jāuzmanās no sakāpinātām emocijām.

ATTIECĪBAS. No tevis staros šarms un pievilcība, kas piesaistīs pretējā dzimuma uzmanību. Komplimenti un flirts. Kāda tikšanās var būt nopietna un nozīmīga turpmākajā dzīvē.

NAUDA. Netērējies bez apdoma. Īpaši liels kārdinājums izdot par izklaidēm. Nevajadzētu aizņemties vai aizdot. Iegādājoties tehniku, pārliecinies par kvalitāti.