Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Vai "kosmosietis" Lisenko beidzot apprecējies

© Personīgā arhīva

Par friziera, mūziķa un savulaik populārās vokālās apvienības «Cosmos» bijušā dalībnieka Jura Lisenko radošajām gaitām beidzamos pāris gadus nekas nav dzirdēts, tomēr viņš ir aktīvs interneta pasaulē un publicējis bildes, kurās redzams, ka pirms pāris nedēļām it kā apprecējies.

Par košā un atraktīvā dziedātāja Jura Lisenko muzikālajām gaitām pēdējā laikā nekas nav dzirdēts, bet privātās ziņas interesentiem nav paslīdējušas garām nemanītas: šā gada februārī dziedātāja savienībā ar draudzeni Diānu Apiņu piedzima dēls Leo. Tā kā bijušais «kosmosietis» ir aktīvs sociālo tīklu lietotājs, priecīgais notikums draugiem tika izziņots tieši šādā veidā. Abi ar draudzeni ievieto dēla bildes «Instagram» mājaslapā diezgan bieži, savukārt pirms divām nedēļām parādījās arī abu kopbilde, kas it kā liecināja par kāzām.

»VZ« ar jaunlaulātajiem gan sazināties neizdevās, tāpēc pastāv pamatotas bažas, ka šīs kāzas varētu būt interneta «pīle». Kas par to liecina? Tas, ka kopīgie draugi ir izbrīnīti par šādu notikušu pasākumu un nākas vien abus sveikt virtuāli, turklāt Lisenko apģērbs galīgi nav saskaņots ar līgavas kleitu. Par to, ka kolorītais mūziķis spētu saģērbties šādi uz savām kāzām, – šaubu nav, taču aizdomīgi ir vēl tas, ka līgavas kleitu absolūti nevar nosaukt par pēdējo modes kliedzienu, turklāt arī pati Apiņa «virtuāli smaidījusi» pie fotogrāfiju komentāriem gan par savu kleitu, gan to, ka precējušies.