Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Dombrovskim romāns ar skaistu blondīni

© Vakara Ziņas

Ekonomikas ministrs Vjačeslavs Dombrovskis (37) šobrīd devies atvaļinājumā, ko ārpus Latvijas pavada kopā ar savu jauno dzīvesbiedri Latvijas Ķīmijas un farmācijas uzņēmēju asociācijas izpilddirektori Rainu Dūrēju (44).

Šobrīd ministrs Vjačeslavs Dombrovskis ir ārzemēs, taču sarunā ar »VZ« atzīst, ka pašlaik ir neziņā par savu nākotni un vēl nevar apstiprināt, vai turpinās vai arī pieliks punktu politiķa karjerai. Dombrovskis ir satriekts par pirmsvēlēšanu antikampaņu, ko piedzīvojis pirms vēlēšanām. «Pirms pieņemšu lēmumu, ko darīšu nākotnē, vēlos uzzināt, kurš finansēja mani nomelnojošās avīzes, kas pāris dienas pirms vēlēšanām iekrita iedzīvotāju pastkastītēs. Avīzē bija atspoguļoti mani nomelnojoši fakti, kas neatbilst patiesībai. Kas tērēja savu naudu, lai par mani radītu veselu avīzi ar tik nepatiesu informāciju? Jau uzsākts kriminālprocess, un policija noskaidros vainīgos. Šis man ir neatbildēts jautājums, un pirms es nolemju, ko darīt tālāk, vēlos saņemt atbildi, kas apmaksāja manis apmelošanu,» sarunā ar »VZ« sašutumu neslēpj ministrs.

Lai atgūtos no vēlēšanu peripetijām, ministrs paņēmis atvaļinājumu, ko pavada ārpus dzimtās zemes ārēm. Atgūties no pārdzīvotās apmelošanas kampaņas palīdzot arī viņa mīļotā sieviete Raina Dūrēja, kas ir ne tikai pievilcīga blondīne, bet darbojas ļoti nopietnā nozarē – viņa ir Latvijas Ķīmijas un farmācijas uzņēmēju asociācijas izpilddirektore. Nu jau kādu laiku abi ir kopā kā pāris un neslēpj savas attiecības. Dombrovskis un Dūrēja apmetušies omulīgā dzīvoklī Imantā. Ministrs saimnieciski gādā par sadzīvi, un abi kopā ne vienu vien reizi dodas iepirkties. Ļaudis, kas sastapuši mīlētājus, atzīst, ka abi ir saderīgs pāris un Dombrovskis neslēpj mīļumu un maigumu pret savu jauno partneri.

Tiesa, abiem aiz muguras ir arī iepriekšējā attiecību pieredze. Rainai no iepriekšējām attiecībām ir bērni, arī Dombrovskim laulībā ar Marinu Romanovu dzimusi meita Stella un dēls Vladislavs. Turklāt arī pēc tam, kad 2013. gadā juridiski tika šķirta abu laulība, ministrs turpināja rūpēties un gādāt par savām atvasēm. Presē 2012. gadā izskanējušas arī runas, ka Vjačeslavam Dombrovskim izveidojies dienesta romāns ar deputāti un precētu sievieti Inesi Lībiņu-Egneri. Tiesa gan, abi politiķi tolaik noliedza runas, ka abu starpā būtu romantiskas attiecības. Savukārt pērn vasarā, kad Dombrovskis bija izglītības un zinātnes ministrs, sekoja runas par to, ka uzplaukušas jūtas starp ministru un viņa biroja vadītāju.