Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Aktrisei Aijai Tēraudai piedzimis dēls

© no personīgā arhīva

Amerikā dzīvojošā latviešu izcelsmes aktrise un modele Aija Tērauda un viņas vīrs producents, režisors un rakstnieks Dereks Estlins Purvis sagaidījuši pasaulē nākam savu pirmdzimto – dēliņu Dorianu Emersonu Purvi.

Aija Tērauda un Dereks Estlins Purvis pērn 13. decembrī laulību reģistrēja Losandželosā, «Beverly Hills Courthouse», bet svinības norisinājās pavisam citā kontinentā un valstī – Itālijā, Romas Botāniskajā dārzā. Pāris iepazinās 2008. gadā Rīgā, kad latviešu izcelsmes aktrise filmējās Džefa Mosta filmā «Irēnas Sendleres drosmīgā sirds».

Jaunās ģimenes pirmdzimtais pasaulē nāca šā gada 6. oktobrī kādā Losandželosas slimnīcā. Sarunā ar »VZ« Aija Tērauda atklāj, ka abi ar vīru jau paguvuši nosvinēt dēliņa pirmo nedēļu. Aija priecājas, ka mazulis šobrīd ir vizuāli līdzīgs mammai – Dorians Emersons Purvis piedzimis ar gaišiem matiem un zilām acīm. Dzemdībās piedalījies arī jaunais tētis. Amerikā pēc dzemdībām sievieti no slimnīcas izraksta 24–48 stundu laikā, tādēļ laimīgā ģimene pēc divām dienām jau devusies uz mājām. «Sajūtas patiešām ir neaprakstāmas. Mūsmājās līdz ar dēliņa piedzimšanu viss ir mainījies, un esam bezgala laimīgi. Man un vīram Dorians ir pirmais bērniņš, tādēļ mans vīrs dara visu, lai palīdzētu man un mūsu jaundzimušajam. Esmu vīram ļoti pateicīga par viņa atbalstu,» priecājas aktrise.