Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Šova puiši samierinājušies ar savdabi Jaroslavu

© f64

Nu jau otro nedēļu skatītājiem ir iespēja sekot jaunā šova «TV zvaigzne» dalībnieku gaitām. Publiskos forumos visvairāk apspriestākais dalībnieks ir androgēnais modelis Jaroslavs Barišņikovs.

Realitātes šova «TV zvaigzne» dalībnieki jau ir pieraduši pie slēgtām telpām un TV kamerām, bet šova puiši – pie androgēnā modeļa. Jaroslavs Barišņikovs no dalībniekiem visbiežāk ir gozējies preses slejās, tomēr par savu spēcīgāko konkurentu pārējie uzskata bezdarbnieku Juri Grintālu un dīdžeju Ex da Bass.

Androgēnais modelis Jaroslavs »VZ« atzīst, ka pēc pirmās nedēļas šovā jūtas nepierasti – viņam pietrūkst brīvības un iespējas pabūt vienam. «Es esmu pieradis pie dzīvas dabas. Pie tā, ka es drīkstu iet, kur gribu un kad gribu. Lietot internetu un telefonu, cik gribu. Esmu pieradis, ka man apkārt ir mani draugi, nevis vienpadsmit svešinieki un kameras. Taču cilvēks ir tāda būtne, kas spēj pielāgoties visam, un es jau sāku pierast pie šīs vietas un justies te ērti,» par grūtāko šovā teic neparastais modelis. Puisis šovam pieteicies, jo cer iegūt darbu televīzijā, par kuru labi maksā, tomēr pats galvenais iemesls esot plašākas publikas priekšā pierādīt, ka viņš nebūt nav tāds, par kādu bieži pataisīts publiskajā telpā. «Es gribu veikt tādu kā sava tēla atmazgāšanu no visa tā, kas iepriekš par mani ir uzrakstīts internetā vai medijos. Man šķiet, par mani ir radies nepareizs priekšstats, tāpēc es gribu, lai cilvēki mani redzētu tādu vienkāršu, ikdienišķu. Tik atklāti kā šajā šovā vēl nevienam nav bijusi tāda iespēja mani iepazīt,» norāda Jaroslavs.

Puisis uzskata, ka šobrīd šovā viņam konkurences nav, un nešaubās par savām iespējām izkarot vietu televīzijā. «Nav [konkurences]! Te arī ir cilvēki, kuriem ir lielāks mirdzums acīs un viss ir neierasti. Varbūt kādam no dalībniekiem šis šovs ir vienīgā iespēja sevi parādīt un būt televīzijā. Es jau esmu šajā industrijā, es pazīstu daudzus cilvēkus, un, ja patiešām gribētu nokļūt televīzijā, to arī izdarītu. Man šis šovs vairāk ir kā piedzīvojums,» teic Jaroslavs.

Arturs Puidza «James»:

– Pirms šova es tiešām domāju, kā varēšu sadzīvot ar tādu cilvēku kā Jaroslavs. Sākumā domāju, ka viņu nesapratīšu un mēs kontaktēsimies uz «jūs». Man šķita, ka viņš ir paņemts šovā, lai būtu skandāli. Tomēr viņš mums palīdz ar grimēšanos un dod padomus, ko vilkt vai nevilkt tiešraidēs. Sadzīvot ar viņu nav grūti, bet pie viņa ir ļoti jāpierod kā pie cilvēka.

Juris Grintāls:

– Nē, nav nekādu problēmu ar sadzīvošanu. Patiesībā viņš ir ļoti normāls cilvēks – draudzīgs un izpalīdzīgs.

Edgars Gailītis «Toretto»:

– Pirms kāda laika noskatījos kaut kādu filmu par viņu, tāpēc, dzīvojot šova telpās, patīkami pārsteidza, ka viņš ir daudz citādāks, nekā es domāju. Par viņu varētu teikt: «Velns nav tāds, kādu to mālē.»

Mareks Dainis «Ex da Bass»:

– Kā konkurents viņš ir ļoti stiprs. Kā dalībnieks ir ļoti inteliģents – māk komunicēt ar cilvēkiem. Viņam ir savi mērķi, un viņš skaidri zina, ko grib no šā šova.

Dzintars Neimanis:

– Es zināju, ka viņš tāds ir, bet neko vairāk. Šovā laikā esmu viņu iepazinis un varu teikt, ka viņš ir cilvēks ar biezu ādu. Neko sliktu nevaru sacīt.