Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Tumševicai ap kaklu 7 miljonus vērti rubīni

© f64

Dziedātāja Natālija Tumševica (27) ekskluzīvā dārglietu kolekciju prezentācijā, demonstrējot kā modele rotaslietas vairāku miljonu eiro vērtībā, izcēlās seksīgā vakarkleitā, kas pasvītroja viņas slaido augumu un dekoltē.

Rīgā tikai vienu dienu bija skatāma Šveices luksusa zīmola «Chopard» dārglietu kolekcija «Haute Couture Jewllery» vairāku miljonu eiro vērtībā. Ar šīm rotaslietām uz sarkanā paklāja Kannu kinofestivālā pozējušas pasaulē slavenas aktrises.

Rīgā šo dārglietu kolekcijas prezentācijā rotas demonstrēja arī pašmāju dziedātāja Natālija Tumševica. Sarunā ar »VZ« Natālija atklāj, ka tik dārgas rotaslietas vēl nebija pielaikojusi. Dziedātāja klātesošajiem izrādīja 110 karātu kaklarotu ar iespaidīgu rubīnu un gredzenu ar tādu pašu dārgakmeni, kura aptuvenā vērtība ir divi miljoni eiro. Savukārt otrs komplekts, ko Natālija demonstrēja, bija rokassprādze ar kaklarotu, kas darināta no briljantiem un rubīniem, un šāda komplekta aptuvenā cena ir pieci miljoni eiro. Tumševica neslēpj, ka rotaslietas viņai ļoti iepatikušās, turklāt no dārgakmeņiem nākusi tik stipra enerģija, ka nav gribējies rotas vilkt nost.

Dziedātāja ne tikai pārsteidza ar dārgām rotaslietām, bet arī «Elisabetta Franchi» pikanto vakarkleitu no privātās garderobes. Tādējādi pilnībā atsedzot dekoltē un pasvītrojot slaido augumu. Vaicājot, vai dziedātāja nav uzlabojusi krūšu formas ar silikona palīdzību, viņa norādīja, ka viss ir dabisks.