Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Nikolajs Baskovs atkal nolēmis precēties

© scanpix

Par Krievijas zelta balsi dēvētais dziedātājs Nikolajs Baskovs (38) kārtējo reizi nolēmis precēties. Pavisam nesen dziedātājs bildinājis Sofiju Kaļčevu. Baskovs jau paguvis savu izredzēto iepazīstināt ar vecākiem un noteicis, ka laulības varētu notikt 2015. gadā.

Jau gandrīz pusgadu Nikolajs Baskovs ļoti bieži redzēts kopā ar simpātisku bruneti. Viņu attiecības sākās aizvadītajā vasarā starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā «Jaunais vilnis», kas norisinājās Jūrmalā. Saldais pārītis «Jaunā viļņa» laikā iemitinājās viesnīcas luksusa numuriņā blakus Allai Pugačovai un Maksimam Galkinam un publiski Jūrmalā izrādīja savas jūtas, skūpstoties uz viesnīcas balkona, apmeklējot restorānus un izklaidējoties. Jau tolaik Krievijas presē izskanēja runas, ka Baskovs ar Kaļčevu paslepus apprecējušies, taču tās izrādījās tikai baumas. Zinoši ļaudis stāsta, ka sieviete ir mūziķa producente un direktore – arī izbijusi dziedātāja, kurai bijusi neveiksmīga karjera.

Īpaši vērīgie pamanījuši, ka Baskova un Kaļčevas starpā jau labu laiku veidojas kaut kas nopietns, jo dziedātājs pārāk cieši tur viņu pie rokas, pārāk centīgi sakārto viņas kleitas velci, pārāk maigi apkampj ap vidukli un ļoti dedzīgi spiež sev pie krūts. Toties tagad visas baumas ir izklīdušas, jo Baskovs paziņojis par gatavošanos kāzām.

Sofijai Kaļčevai ir 34 gadi, un viņai no iepriekšējās laulības ir deviņus gadus vecs dēls. Ar sava bijušā producenta Borisa Špigela meitu Svetlanu Špigelu Baskovs apprecējās 2001. gadā. Taču laulība tika šķirta 2008. gadā. Abiem ir astoņus gadīus vecs dēls Broņislavs, ar kuru dziedātājs gandrīz netiekas un neuztur attiecības.

Blondais mūziķis savulaik bija saderinājies ar Krievijā pazīstamo televīzijas vadītāju Oksanu Fjodorovu, taču pāris līdz kāzām tā arī nenonāca. Oksana ir laimīgi precējusies ar citu vīrieti, un abi audzina bērnus. Pēc tam Baskovs uzsāka kaislīgas attiecības ar skandalozo krievu balerīnu Anastasiju Voločkovu. Taču arī šīs attiecības bija nolemtas neveiksmei. Pirms kāda laika Baskovs sociālajos tīklos dižojās ar jaunu romānu, kas viņam izveidojies ar ilggadēju sava talanta cienītāju, Šveices miljardieri Atanasiju. Sieviete Baskovu burtiski apzeltīja, dāvinot viņam VIP klases luksusa auto «Rolls-Royse», kura cena bija 600 000 eiro. Taču arī šis dziedātāja mīlas romāns, cik strauji bija iesācies, tikpat ātri noslēdzās.