Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Lauris Reiniks izceļas ar asprātību

© Twitter/ Lauris Reiniks

Pašmāju slavenība- mūziķis Lauris Reiniks- šodien sasmīdinājis Twitter lietotājus: "Ja man kaut kas liekas jocīgi, tad tie ir pāru kopīgie profili sociālajos tīklos. Tā ir uzticības vai neuzticības augstākā pakāpe? :)"

Vērojams, ka Reiniks Twitter kontā parāda savu asprātīgo pusi, piemēram, "tvītojot": "Katrreiz, kad CSI seriālā redzu līķus, atceros kā mans kursa biedrs ASV priecājās, ka dabūja līķa lomu, bet brīdināja, ka mož neatpazīsim". Tāpat arī trešdien mūziķis mēģinājis uzcept sev skaistu omleti, taču cietis neveiksmi (attēls apskatāms augstāk): "Lūk tāpēc es konsekventi atsakos piedalīties jebkādos pavāršovos. Mana burvīgā omlete, kuru biju plānojis apmest riņķī"; "Bet vispār, kāpēc censties? Mana sabrukusī omlete sava ceļojuma beigās izskatīsies tāpat un nonāks turpat, kur visi skaistie ēdieni. #Dzīve"

Reiniks pēdējā laikā palielinājis savu aktivitāti sociālajos tīklos. Kā jau ziņots iepriekš, janvāra vidū Reiniks ar sava Instagram konta palīdzību pa velti atdevis veco vidtālruni un no Amerikas atvestās vīriešu Chanel smaržas saviem sekotājiem.