Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

Klintsons kā Fēnikss atgriežas mūzikā

© publicitātes foto

Ar jaudīgu singlu "Fēnikss" mūzikā atgriezies Ansis Klintsons – kādreizējais grupu „Saule”, „Bērni” un „Logo” vokālists, kurš pēdējos gados vairāk asociējies ar laika ziņu lasīšanu un darbu radio.

 "Šobrīd mans dvēseles stāvoklis ir tieši tāds - esmu pamodies, piecēlies un gatavs lidot!" tā pats Ansis Klintsons, kura pauze mūzikā ilgusi vairāk kā piecus gadus. Ko teikt par jauno singlu? Apskatnieka vērtējumā – no muzikālā viedokļa te viss ir kārtībā, enerģiski un sprigani, taču ar tekstiem gan ir šausmu ieleja, atkārtojās teju viena un tā pati frāze.

 Atgriežoties mūzikā, Ansis Klintsons ar domubiedriem ir izveidojis jaunu blici - Nepieradinātais Logo orķestris" „jeb „NLO”, ar kuriem kopā grasās uzstāties šīs vasaras festivālos un koncertos, kā arī jau rudenī izdot studijas albumu. "Manā dzīvē bija pienācis tas brīdis, kad šķita - esmu nokritis un zaudējis spēku... Bet tad, nemaz negaidot, ka tas patiešām izdosies, saņem visus savus spēkus, celies un viss izdodas! Kā Fenikss no pelniem, vai ne? Un tas pat nav lecīgi. Es vienkārši atkal atrodas savā vietā!" Singla "Fēnikss" producenti ir Jānis Kalve un Lotars Lodziņš, tā tapšanā un aranžējuma veidošanā lielu artavu ielicis arī "Prāta vētras" basģitārists Ingars Viļums, kurš minēts arī kā dziesmas līdzautors.