Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Kardašjanas blondie mati uzbango kaislību vētru internetā

© Splash News

Televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana kārtējo reizi ir radījusi vētrainu reakciju sociālajos tīklo. Šoreiz tiek apspriesta viņas jaunā frizūra - slavenība no tumšmates kļuvusi par blondīni. Jāpiezīmē, ka dzeltenās preses un visas sabiedrības reakcija uz šādām vizuālajām pārmaiņām ir visai neviennozīmīga.

Kā raksta buzzfeed.com, Kima allaž ir bijusi slavena ar saviem garajiem, tumšajiem matiem, taču vakar, ierodoties Parīzē, viņa nēsāja melnu cepuri, kas sabiedrībai lika izteikt dažādas versijas par iespējamajām vizuālajām pārvērtībām.

Pamatīgu šoku interneta sabiedrībā izraisīja brīdis, kad slavenība uz ielas tika nofotogrāfēta bez cepures un viņas galvu rotāja platīnblondi mati. Jāpiezīmē, ka pirmā žurnālistu un K. Kardašjanas fanu reakcija bija nievājoša, taču šobrīd jau kopējais viedoklis varētu būt tāds, ka Kimai lieliski piestāv gandrīz jebkādas vizuālas pārvērtības.

Pati TV zvaigzne atklāj, ka šobrīd jūtas iedvesmota un laimīga.

Jāpiezīmē, ka komentāros, kurus visbiežāk sniegušas gados jaunas meitenes, tiek izteiktas dažādas sazvērestības teorijas, piemēram, ka slavenība veikusi arī botoksa injekcijas un plastiskās operācijas. Tāpat kāda meitene izteikusi versiju, ka K. Kardašjana ar šadu matu griezumu vēlējusies izskatīties kā Viktorija Bekhema.

Lūk pāris no komentāriem:

@jessscafiezzo: Sasodītie blondie mati! Kimberlija, saņemies!

@caffeauleigh: KIMA, ATGRIEZIES PIE BRUNETES

@GlitterHarmony: Kima neko nemaini, Tu esi perfekta!

@TheHudaa_: Atbaidoši...

@briellelexico: Māsa, Tu esi visu sačakarējusi!!!

@Tammybaby65: ha, ha, ha. Tu izskaties stulba. Ak dievs, ha, ha, ha,

@HeyyAshhh_: Atgriezies pie tumšās krāsas, es nejokoju!!!

@RuffaRamaX: Blonda, bet joprojām palaistuve.