Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

6 padomi kā kļūt gudrākam katru dienu

© Science Photo Library/Corbis

Lasi- šis ieteikums nav oriģināls, taču lai katru dienu papildinātu savas zināšanas, ir svarīgi lasīt. Ieteicams lasīt gan, piemēram, žurnālus un avīzes, gan dažādas grāmatas. Der arī internetā pavadīto laiku mēģināt izmantot nedaudz lietderīgāk- kāda smieklīga video vietā varbūt varat iepazīties ar šis dienas svarīgākajiem notikumiem.

Draudzējies ar gudriem cilvēkiem- lai arī uzturēšanās gudrāku cilvēku kompānijā var kaitēt pašapziņai, tas ir ātrākais veids kā iegūt jaunu informāciju un pašam kļūt gudrākam.

Izveido padarīto darbu sarakstu- tā vietā, lai veidotu darāmo darbu sarakstu, ieteicams izmēģināt veidot padarīto darbu sarakstu, apkopojot paveikto un uzslavējot sevi par to.

Izmanto savas zināšanas, lai paskaidrotu- ja nespēj paskaidrot kādu lietu, Jūs neesat līdz galam apguvis šo tematu. 

Iemācies jaunu valodu- ar mūsdienās pieejamo tehnoloģiju palīdzību nav nepieciešams tērēt daudz naudas, lai ietu svešvalodu kursos. Jaunu valodu iespējams bez maksas apgūt Jums ērtā vietā un laikā, izmantojot internetā pieejamos resursus.

Izmēģini jaunas lietas- nevajag baidīties no jauniem izaicinājumiem un lietām, ko līdz šim nekad neesi izmēģinājis. Jauna pieredze tikai palīdzēs iegūt jaunas zināšanas, ko izmantot nākotnē.