Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Ko nozīmē tavi garlaicībā zīmētie ķeburi?

© F64

Ja ikdienā kladēs vai uz papīru malām zīmē ķeburus- ieskaties un noskaidro, ko tie nozīmē!

Koki – Smalki stumbri un kaili zari var norādīt uz negatīviem iekšējiem pārdzīvojumiem, savukārt kupli zari un varens stumbrs norāda uz dzīvespriecīgumu.

Rūtiņas – šo ķeburu zīmētāji saskārušies ar problēmām, kurām vēl nav spējuši atrast risinājumu.

Ciparu virknes – ja zīmē ciparus, acīmredzot esi norūpējies par kādām finansiālām problēmām, domājot par naudas pelnīšanu vai parādiem.

Šūnveidīgi zīmējumi – tie norāda uz alkām pēc harmonijas, organizācijas, iekšējā miera un stabilām attiecībām. Šie zīmējumi arī var norādīt uz vēlmi pēc ģimenes.

Saulītes un virtenes – lai arī šie mazie zīmējumi ir glīti un šķietami nevainīgi, to veidošana visdrīzāk nozīmē to, ka Jūs vēlaties siltumu, rūpes, mīlestību un uzmanību, kas jums trūkst.

Zvaigznes – to zīmētājiem patīk apkārtējo pievērstā uzmanība. Šādi cilvēki parasti ir optimisti un, saskaroties ar problēmām, mēģina nenolaist rokas grūtību priekšā.

Sirsniņas – tās zīmē ļoti sirsnīgi un emocionāli cilvēki, kuri jūt daudz, bet emocijas mēdz apslāpēt.

Dažādas figūras – dažādu ģemometrisku figūru zīmētājiem ir stingri uzskati, loģiska domāšana, un izteikta mērķtiecība. Ja figūru stūri ir izteikti asi, šiem cilvēkiem ir tieksme uz agresiju. Savukārt, ja figūras ir simetriskas, tas norāda uz punktualitāti.

Krustiņi – tie var būt arī iekļauti dažādos sarežģītos rakstos un norāda uz vainas apziņu.

Apļi, līkloči, dažādas spirāles – tas var norādīt uz iekšējām problēmām, pat krīzi. 

Ziediņi – tos zīmē pozitīvi noskaņoti cilvēki, kuri ir laipni, atsaucīgi un gatavi palīdzēt, Savukārt, ja zīmētie ziedi ir vāzēs, tas vēsta par nogurumu un nepieciešamību "uzlādēties".

Zirnekļtīkli- tie mēdz atspoguļot sajūtu, ka esi "iesprostots", piemēram, kādās attiecībās.

Materiāls sagatavots no Dailymail.com