Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Reiniks filmēs videoklipu; meklēs arī nestandarta meitenes

© facebook.com

Populārais dziedātājs Lauris Reiniks savā facebook profilā publicējis sludinājumu- tiek meklēti cilvēki, lai filmētos viņa jaunākā šedevra - dziesmas "Rīts pieneņpūkās" mūzikas videoklipā.

Interesanti, ka pēc publicētā sludinājuma satura skaidri var noprast, ka Latvijas popa ikona neies vieglāko ceļu - meklējot gan augumā slaidas meitenes, gan arī "nestandarta meitenes bez kompleksiem". Kā informē pats māklsinieks, videoklips tiks rādīts visās trīs Baltijas valstīs.

Jau rakstījām, ka, tuvojoties vasarai, Lauris Reiniks klausītāju vērtējumam nodevis savu jauno vasaras dziesmu “Rīts pieneņpūkās”. Dziesmas komponists ir pats Lauris, bet pie dziesmas teksta roku pielikuši trīs autori – Mārtiņš Freimanis, pats Lauris un Liepājas dzejniece Maija Kalniņa.


“Es ceru, ka mums visiem šovasar būs daudz tādu nakšu un rītu, pēc kuriem būs jautājums: “Vai tas tiešām notika vai tomēr bija tikai sapnis? Lai viss lieliskais patiešām notiek īstenībā un ceru, ka pūkas ies pa gaisu lēkājot un dejojot pie šīs dziesmas”, stāsta Lauris.