Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide

Eirovīzijas pusfināliste Marta Grigale paziņojusi, ka ir stāvoklī

© Marta Grigale/ Instagram

"Man šodien ir svētki. Ne tādēļ, ka apkārt viss salds un rozā, bet gan tādēļ, ka tieši pirms gada lieliskākais cilvēks pasaulē lūdza manu roku. Jā, 14. februārī, visu dienu likdams man domāt, ka saderināties Valentīndienā jau nu gan ir banāli un ka mēs gan tā nekad nedarītu. Žetons Tev, @kaspars.grigalis aktiermeistarībā! Ir pagājis tikai gads, bet pirkstā ir jau divi gredzeni un vēderā kustās cilvēciņš, kuram rakstu gaidību dienasgrāmatu. Stāstu, kā šis spārdās, kā aug un ko mēs kopā darām. Tāda mana Valentīna diena. Nedz rozā, nedz banāla, bet tik pilna mīlestības!" instagram raksta Eirovīzijas pusfināliste Marta Grigale.

"Manā dzīvē ir bijis daudz skaistu un saviļņojošu notikumu. Bet jāteic, ka nekas no līdz šim izjustā nav bijis tik īpašs, kā vēl viena dzīvība manī.

Jā, es esmu bērniņa gaidībās, un jūlijā mēs būsim 3 - es, @kaspars.grigalis un mūsu mazulis, kuru vēl nepazīstam, bet jau tik ļoti mīlam un lolojam!  Kas attiecas uz Supernovu - par dalību šaubījos tikai pašā sākumā. Tomēr visai ātri sapratu, ka tas nekādā ziņā nav šķērslis. Es jūtos labi un manī ir dubults spēks!!!

Esmu gatava cīnīties līdz galam un turpināt dalību konkursā tik ilgi, cik būs lemts. Bet viņš vai viņa, kurš aug manā puncī un kļūst ar katru dienu lielāks, neapšaubāmi ir manas līdzšinējās dzīves galvenais projekts," paziņojusi Grigale.

Kā jau zināms, par nokļūšanu Eirovīzijā konkursā "Supernova 2016" dziedātāja cīnās, izpildot dziesmu "Choices".