Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Doveika šopavasar uzplaukusi un sabiedrībā iziet bez mīļotā

Skat, par kādu brašu zēnu aug Maijas Doveikas dēlēns Pāvils Andress. Viņš, lepni turoties pie māmiņas rokas, pavadīja Maiju uz Teātra dienas balvu pasniegšanas ceremoniju © Ingrīda Punka

Beidzamajā laikā teātra mīļotāju aprindās uzvirmojušas runas, ka viena no vadošajām Nacionālā teātra aktrisēm Maija Doveika pašķīrusies no sava mīļotā vīrieša – mākslinieka Arta Butes dēla uzņēmēja Mārtiņa Butes. Šonedēļ uz Eduarda Smiļģa Teātra muzejā notiekošo ikgadējo Teātra dienas balvu pasniegšanas ceremoniju, kur Doveikai tika pasniegta teātra leģendas Lilitas Bērziņas balva, viņu pavadīja vecāki, brāļi un dēls, bet ne mīļotais vīrietis.

Maija Doveika šopavasar mainījusies līdz nepazīšanai. Talantīgā aktrise ne tikai var lepoties ar sportisku augumu, bet arī jaunu matu griezumu – poniju. Doveika burtiski uzziedējusi. Te skaisti un pat pikanti saposusies uz kādu svinīgu ceremoniju, te, eleganti uzcirtusies, kopā ar ģimeni ieradās uz Teātra dienas balvu pasniegšanas ceremoniju.

Savukārt Mārtiņš beidzamajā laikā sabiedrībā manīts citu sieviešu sabiedrībā. Uz Latvijas Nacionālās operas un baleta pirmizrādi «Makbets», Bute ieradās viens un ļoti nevēlējās tikt nofotografēts kopā ar kādu pievilcīgu tumšmati. Savukārt Dailes teātra pirmizrādi «Trīs māsas» Bute vēroja citas dāmas kompānijā.