Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Arī šogad uz "Positivus" varēs nokļūt ar īpašo festivāla ekspresi

© F64

Gatavojoties Positivus festivālam, iesakām laicīgi plānot savu nokļūšanu tajā. Kā ierasts, arī šogad kursēs tradicionālais Positivus Ekspresis un būs pieejams Baltic Taxi īpašais piedāvājums. Jaunums, ko novērtēs tie, kuri festivālā ierodas ar automašīnu, ir abonements vairākkārtējai iebraukšanai/izbraukšanai festivāla oficiālajā autostāvvietā, kas iepriekšpārdošanā būs nopērkams par draudzīgāku cenu nekā festivāla dienās, gluži tāpat kā vienreizējās iebraukšanas biļetes.

Viens no ērtākajiem un maciņam draudzīgākajiem veidiem, kā ik gadu nokļūt festivālā, ir Positivus Ekspresis - autobusi, kas kursē no Rīgas centra līdz pat festivāla teritorijai Salacgrīvā.

Autobusu atiešanas grafiks no pieturvietas pie t/c Olimpia, Āzenes ielā 5, Rīgā:

• ceturtdien, 14.jūlijā, pl.14:30, 18:30

• piektdien, 15.jūlijā, pl.9:00, 13:00, 18:00?

Autobusu atiešanas grafiks no pieturvietas Salacgrīvā pie festivāla teritorijas uz Rīgu:

• pirmdien, 18.jūlijā, pl.01:00, 09:30, 14:30

Lai nodrošinātu maksimāli ātru un ērtu nokļūšanu galamērķī, Positivus Ekspresis nepieturēs pieturvietās pa ceļam. Biļetes aicina iegādāties festivāla mājas lapā un darīt to savlaicīgi, jo biļešu skaits ir ierobežots. Cena - 6,50 eiro vienā virzienā.

Ērti un komfortabli Positivus festivālā (un atpakaļ uz Rīgu), kā ierasts, varēs nokļūt arī ar Baltic Taxi taksometriem, kas līdz festivāla teritorijai līdz četru cilvēku kompāniju nogādās par 77 eiro vienā virzienā. Neatkarīgi no tā, vai brauc viens, vai ar trīs draugiem, cena nemainās. Baltic Taxi kupons Positivus festivāla apmeklētājiem paredz vienu braucienu vienā virzienā maršrutā starp divām adresēm, proti, no iekāpšanas vietas Rīgā līdz festivāla teritorijai (un otrādi).

Pasažieru uzņemšanai no vairākām adresēm Rīgā tiks piemērota atsevišķa samaksa pēc taksometra skaitītāja rādītājiem. Tieši tāpat, atgriežoties no festivāla, pasažieru izvadāšanai uz vairākām adresēm Rīgā tiks piemērota atsevišķa samaksa pēc taksometra skaitītāja rādītājiem. Apstāšanās (pauzes) braucienu laikā nav paredzētas, ja tās nepieciešamas, par to apmaksu atsevišķi jāvienojas ar taksometra vadītāju.

Tie, kuri brauc uz festivālu ar savu automašīnu, šogad biļeti auto novietošanai festivāla oficiālajā stāvvietā var iegādāties jau iepriekšpārdošanā, turklāt lētāk. Piedāvājums spēkā līdz pat 14.jūlijam, kad darbu uzsāks festivāla autostāvvieta. Biļetes cena iepriekšpārdošanā ir 10 eiro. Iegādājoties autostāvvietas biļeti uz vietas, cena būs 15 eiro. Šīs biļetes paredz vienu iebraukšanas reizi festivāla oficiālajā autostāvvietā. Ja festivāla laikā paredzēts vairākkārt iebraukt un izbraukt no autostāvvietas, vari iegādāties autostāvvietas abonementu - tā cena iepriekšpārdošanā ir 25 eiro, savukārt uz vietas - 30 eiro.

Festivāla oficiālajā autostāvvietā kategoriski aizliegts uzsliet teltis vai nojumes, izmantot grilu vai citas ēst gatavošanas ierīces. Automašīnas ir jānovieto saskaņā ar Positivus festivāla darbinieku norādēm. Nakšņošana automašīnā ir atļauta.

Ierodoties festivālā ar kemperi, to būs iespējams novietot īpašā Kemperu zonā iepretim ieejai telšu pilsētiņā. Novietojot kemperi telšu pilsētiņā, cena ir 40 eiro bez elektrības pieslēguma un 70 eiro ar elektrības pieslēgumu. Ja kemperu iemītnieki vēlēsies izmantot telšu pilsētiņas pakalpojumus, papildus jāiegādājas biļete ieejai telšu pilsētiņā. Savukārt, novietojot kemperi autostāvvietā, spēkā ir noteikumi, kas attiecas uz autostāvvietu, elektrības pieslēgums nav iespējams.