Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Olga Rajecka. Tas tev, mammīt, Māmiņdienā

GAIDĪS SAVU MAMMU. Sestdien Jelgavas Kultūras namā notiks divi īpaši krāšņi Mātes dienai veltīti koncerti, kur tautā iemīļoti mākslinieki ne tikai dziedās, bet arī stāstīs par savām mīļajām un īpašajām mammām. Savu mammu skatītāju rindās ļoti gaidīs arī Olga Rajecka © F64

«Kā tu audzini savu bērnu, to no viņa arī saņem pretī. Es vienmēr esmu domājusi, ka gribētu, lai mana meita pret mani izturas tā, kā es izturos pret savu mammu,» saka populārā dziedātāja Olga Rajecka.

Māmiņdienas priekšvakarā, 7. maijā, Jelgavas Kultūras namā notiks divi Mātes dienai veltīti koncerti, kur tautā iemīļoti mākslinieki ne tikai dziedās, bet arī atklās stāstus un atmiņas par savām mīļajām un īpašajām mammām. Koncertā Mans stāsts piedalīsies Marijas (24) mamma dziedātāja Olga Rajecka, Ronjas (2) mamma un grupas Astro’n’out soliste Māra UpmaneHolšteina, kura rudens pusē sagaidīs pasaulē nākam jau savu otro mazuli, Matīsa (33) mamma Ieva Akuratere un Kristīnes (2) mamma dziedātāja Ginta Krievkalna, aktrise Rēzija Kalniņa, aktieri Gints Andžāns un Kristaps Rasims, dziedātājs Marts Kristiāns Kalniņš, dziedošais aktieris Varis Vētra, kā arī Latvijas Radio bērnu ansamblis Dzeguzīte. Par koncerta muzikālo noformējumu rūpēsies grupa Vintāža, režisors - Intars Rešetins.

Koncertā skanēs gan Vara Vētras dziesma Māmiņai, kas jau kļuvusi par Mātes dienas himnu, gan māsas un brāļa - Rēzijas Kalniņas un Marta Kristiāna Kalniņa - sirsnīgs apsveikums visām Latvijas mammām, gan dziesma Saullēkts ar ļoti skaistiem un spēcīgiem Jāņa Baltausa vārdiem Olgas un Marta Kristiāna izpildījumā, ko Raimonds Macats sarakstīja laikā, kad Olga gaidīja savu meitu Mariju. Savukārt Ieva Akuratere izpildīs dziesmu, ko viņa sarakstījusi, kad bija sava dēla Matīsa gaidībās.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā