Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Mediju eksperts Mednis izsaka tautiešiem pārsteidzošu piedāvājumu

© facebook/ekrānšāviņš

“Ja dodies uz Berlīni un tev vajag divriteni, vari ņemt manu” – šādu ierakstu sociālajos tīklos veicis A. Mednis, paskaidrojot, ka riteņus Berlīnē bijis lētāk iegādāties nekā īrēt un braucamos uz Rīgu vest netaisās.

“Berlīnē nopirkām divriteņus, jo tas uz nedēļu maksā tik pat cik īrēt. Arī izskatās labāk kā īrētie. Uz Rīgu tos nevedīsim, tāpēc atstājam nākošajiem viesiem no Rīgas.

Bildēs ir norādes kur tas atrodas (Hermannplatz, pieslēgts pie pulksteņa staba blakus Karstadt) - tas ir melni/tumši zaļš vīriešu divritenis ar oranžu saslēdzēju (atslēdziņa zem sēdekļa), melnu sēdekli un brūni sarūsējušu stūri. Perfekts pilsētas braucamais!

Taču ir viens noteikums: ja ņemsi, tad komentārā ieraksti no kura līdz kuram datumam, un pēc izmantošanas tev jāizdara tas pats (arī jāatstāj veļļuks kādā viegli pieejamā vietā ar visu atslēdziņu, norādes jāpublicē savā facebook un zem šī ieraksta).

No rītdienas būs pieejams ne mazāk stilīgs sieviešu divritenis vēl labākā stāvoklī - tā atrašanās vietu publicēs Ieva Bite savā facebook. Noteikumi tie paši.

Diemžēl, man nācās atgriezties Rīgā divas dienas ātrāk, un šobrīd jau esmu iekšā darbos. Berlīnē atgriezīšos atkal pēc gada, bet sajūta, ka tev šeit pieder velo, ir forša. Sharing is caring!

P.S. No 1. maija Vācijā Airbnb ir nelikumīgs (vai aizliegts). Sīkākas detaļas vēl nezinu, bet gan šis kaut kā atrisināsies,” spriež mediju eksperts.