Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Volkova uzvarējusi cīņu ar vēzi un tikusi pie jauna mīļākā

© instagram

Kādreiz slavenā krievu estrādes dueta «t.A.T.u» dalībniece Jūlija Volkova (31) pēc vairāku gadu ilgas cīņas ar vēzi šovasar bauda romantiskas brīvdienas ar jaunu mīļāko pie sāniem. Tiesa gan, sava jaunā mīļotā seju un personību mūziķe plašākai sabiedrībai vēl neatklāj.

Dziedātāja Jūlija Volkova nesen jautri izklaidējusies, atpūšoties pie jūras. Uz kūrortu Volkova līdzi bija paņēmusi arī abus bērnus un jaunu mīļoto. Fotogrāfijā, kuru dziedātāja publicējusi sociālajā vietnē «Instagram», var redzēt, ka dziedātāja laimīga staro sava muskuļotā pavadoņa apskāvienos. Tāpat par labu dziedātājai nākusi saule un jūra, jo fani un pielūdzēji izsaka apbrīnu par lielisko izskatu, neraugoties uz to, ko pēdējā laikā Jūlijai nācies pārdzīvot.

Atgādināsim, ka krievu plašsaziņas līdzekļi jau rakstīja, pēdējie gadi Volkovas dzīvē izrādījušies ļoti smagi. Dziedātājai 2012. gadā tika diagnosticēts vairogdziedzera vēzis, un šī diagnoze mākslinieces dzīvi sadalīja pirms un pēc vēža posmos. Ilgu laiku 31 gadu vecā dziedātāja šo diagnozi slēpa no sabiedrības, uzticoties vien pašiem tuvākajiem ģimenes locekļiem. Tikai pēc operācijām Volkova šo nelāgo ziņu pavēstīja saviem talanta pielūdzējiem.

Šā gada aprīlī Krievijas televīzijā populārajā Oksanas Puškinas veidotajā sarunu šovā «Зеркало для героя» (Spogulis varonim) Volkova atklāti pastāstīja par cīņu ar onkoloģisko slimību un atzinās, ka slimības laikā turpinājusi pat dziedāt. Pirmajā operācijā ārstu kļūdas dēļ viņai tika bojātas balssaites, tāpēc drīzumā vajadzēja veikt vēl vienu operāciju.

«Es atvēru acis, un man vajadzēja normāli runāt, bet izrādījās, ka varu tikai čukstēt. Mani nevarēja dzirdēt pat tad, kad runāju pa telefonu. Es neraudāju, jo vispār nemēdzu to bieži darīt. Kad gūlos uz operācijas galda, visi man zvanīja un teica, lai turos, jo esmu stipra, izdzīvošu. Pēc operācijas nezvanīja neviens. Neviens. Es nebiju nevienam vairs vajadzīga,» par pārdzīvoto dalās Volkova. Daudzi mēļoja, ka bijusī zvaigzne savu balsi nodzērusi un nopīpējusi šovbiznesa bohēmā vai to traumējusi narkotiku lietošana. «Bija sāpīgi, ka nevari piecelties un nevari atbildēt,» atceras Volkova.

Tajā pašā laikā dziedātāja centās atjaunot balsi un atveseļoties. Konsultēties ar ārstiem viņa devās uz Vāciju un Izraēlu, bet, izrādās, palīdzēt viņai spējuši tikai mediķi Seulā. Kopumā dziedātāja ir pārcietusi trīs operācijas, divas no tām neveiksmīgas Vācijā un vienu Korejā, pēc kuras Volkova strauji sāka atlabt. Tieši šovasar bijusī soliste atgriezusies pie savas muzikālās karjeras un daudz laika velta ģimenei - abiem bērniem un, kā var spriest pēc fotogrāfijas «Instagram», arī savam jaunajam draugam.

Krievijas grupa «t.A.T.u.» ar Jūliju Volkovu un Jeļenu Katinu pastāvēja 15 gadu un bija populāra visā pasaulē.