Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Rasnačs medusmēnesi bauda Gruzijā

© Privāts arhīvs

Tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (53) kādā no Latvijas dzimtsarakstu nodaļām reģistrējis laulību ar mīļoto sievieti, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas valsts sekretāra vietnieci vides aizsardzības jautājumos Aldu Ozolu (37). Pēc kāzu ceremonijas jaunais pāris devies medusmēnesi baudīt uz gleznaino Gruziju

Sarunā ar »Vakara Ziņām« Dzintars Rasnačs pastāstīja, ka viņa un Aldas laulība juridiski reģistrēta dzimtenē. Pēc kāzām laulātais pāri uzvārdus nemainīs un katrs paliks savā uzvārdā. Tūlīt pēc svinīgās kāzu ceremonijas jaunlaulātie sakrāmējuši ceļasomas un devušies ceļā uz Gruziju. «Vēlējāmies gredzenus mīt kāzu ceļojumā Gruzijā, augstāk kalnos, tā teikt, tuvāk Dievam. Tā nolēmām. Iecerētais izdevās godam, divatā tagad apceļojam Gruziju,» atklāj tieslietu ministrs.

Līdzko jaunais pāris no Gruzijas sociālajos tīklos ievietoja fotogrāfiju, kur abi laimīgi smaida un viens otru apgredzeno, pirmais viņus sveica Ministru prezidents Māris Kučinskis, kas vēlēja: «Apsveicu! Lai savstarpējs atbalsts un sapratne arī visā turpmākajā!»

Pirmo reizi Alda un Dzintars plašākā sabiedrībā iznāca pērnā gada novembrī, kad abi apmeklēja Liepājas jaunās koncertzāles «Lielais dzintars» grandiozo atklāšanas sarīkojumu.