Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Alise Joste debitēs pie dīdžeja pults

© Publicitātes foto

Aizvien straujāk popularitāti gūstošā mūziķe Alise Joste šo ceturtdien, 29. septembrī, debitēs dīdžeja ampluā, atskaņojot savas iecienītās mūzikas izlasi Vecrīgas bārā „I Love You”.

Tā būs diezgan reta iespēja klausīties labu mūziku un satikt pašu Alisi, jo pašlaik viņa ir aizņemta ar gatavošanos koncertiem Rīgā un turnejai Vācijā. "Man nav ne vinilu, ne disku kolekcijas, tādēļ īsts dīdžejs no manis laikam nesanāks, taču tas nebūs šķērslis, lai atskaņotu manas pēdējā laika klausītākās un mīļākās dziesmas," domā Alise Joste. Ar Alises iecienītāko dziesmu vakaru bārs „I Love You” sāk jaunu pasākumu sēriju, kurā ceturtdienās savas mīļākās dziesmas atskaņos arī citi pazīstami mūziķi.

Kā zināms, nākamās nedēļas nogalē Rīgā, K. K. fon Stricka villā notiks Alises Jostes solokoncerti, piedaloties Jānim Šipkēvicam un Kārlim Jostam. Sākotnēji tie bija plānoti 6. un 7. oktobrī, taču sakarā ar lielo publikas interesi izziņots papildkoncerts 8. oktobrī. Šajos koncertos skanēs dziesmas gan no mūziķes debijas albuma „Alise Joste”, gan no otrā studijas ieraksta „Hardships Are Ships”, par kuru Alise saņēma „Austras balvu” par 2015. gada labāko albumu un Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvu „Zelta mikrofons” dziesminieku kategorijā.

Pēc koncertiem Rīgā dziesminiece mēnesi varēs darboties brīvgaitā, bet pēc tam posīsies apjomīgā tūrē uz Vāciju. Alises soloturneja šajā zemē sāksies 8. novembrī, tās laikā viņa sniegs kopskaitā 11 koncertus Minhenē, Drēzdenē, Berlīnē, Hamburgā, Ķelnē un citās lielākajās valsts pilsētās.