Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Cinovska 50. dzimšanas dienu atzīmēs ar mega ballīti

© F64

»Vakara Ziņas« Žaklīnai jubilejā sūta saulainus sveicienus!

Allaž dzīvespriecīgā televīzijas producente un režisore Žaklīna Cinovska 14. martā atzīmēs 50. jubileju. Šarmantā un seksapīlā producente pierāda, ka, gadiem ejot uz priekšu, dzīvesprieks un pozitīvais skats uz dzīvi nekur nepazūd. Žaklīna ir lielisks piemērs, kā saglabāt lielisku figūru un jauneklīgu izskatu jebkurā vecumā.

TV producente pēc horoskopa ir Zivs un nebaidās skaļi sacīt, ka tieši šīs zīmes pārstāvji ir vislabākie. «Zivis horoskopa rindā ir pēdējā zīme, bet viss sākas no Auna zīmes. Sanāk, ka Zivis iemieso visu labo, kas piemīt pārējām zīmēm, tādēļ jau ar mums ir tik viegli sadzīvot!» uzskata Žaklīna, kura pauž arī uzticību kvalificētiem astrologiem, uzskatīdama, ka pēc cilvēka dzimšanas laika un datuma ir iespēja noskaidrot daudz sev noderīga.

Šoreiz dzimšanas dienā TV režisore strādās, taču paredzētas arī grandiozas svinības. Kā izrādās, Žaklīna necenšas plānot dzimšanas dienas svinības, dodot priekšroku vārda dienai, ko atzīmē vasaras vidū. Lielākoties tieši draugi ir tie, kas pamudina enerģisko režisori uz lielām ballītēm. Tā arī ir noticis kādā no viņas jubilejām, kad draugi pārsteidza Žaklīnu, uzdāvinot klavieres, pēc kā sekoja arī lielas svinības. «Dzimšanas dienas mani nevilina tik ļoti kā vārda dienas, laikam jau saprotams, kāpēc tā,» smejoties nosaka Žaklīna.

«Savā dzimšanas dienā es vienmēr dāvinu ziedus savai mammai. Ja man pašai nesanāk aizvest, tad noorganizēju, lai mammai tiek aizvesti ziedi,» atklāj režisore. Uz jautājumu, ko TV producente un režisore vēlētu sev lielajā jubilejā, Žaklīna smejot atbild: «Ar lieliem burtiem vēlos izcelt - VISU! VISU TO LABĀKO!».