Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Izklaide

Rūta Dvinska atklās jauno “Māmiņu Kluba” sezonu

© Publicitātes foto

Iecienītais ģimeņu raidījums “Māmiņu klubs” ar īpašām rubrikām un dokumentālo seriālu jaunajiem vecākiem 5. septembra rītā kanālā “STV Pirmā!” atklās jau astoto sezonu.

“Māmiņu kluba” vadītāja Rūta Dvinska uz sarunām aicinās Latvijā populārus vecākus, dalīsies ar vērtīgiem ekspertu padomiem un spilgtiem iedvesmas stāstiem, kā arī palīdzēs stiprināt ģimenes ar dažādām praktiskām rubrikām.

Pirmo reizi raidījuma vēsturē skatītājiem būs unikāla iespēja dzīvot līdzi dokumentālajam seriālam „Tiekam pie bēbīša”, kurā ģimenes darīs visu, lai ārstētu neauglību un beidzot sagaidītu savu mazulīti. Raidījums sekos līdzi pārim, kas, šķiet, jau atmetuši cerību tikt pie kopīga mazuļa. Tāpat jaunajā sezonā durvis vērs arī „Bēbīšu klubs“ - īpašas sērijas par bērniņa gaidīšanu, dzemdībām un mazuļa pirmo dzīves gadu, ko kameru priekšā izdzīvos jaunā ģimene vesela gada garumā. Lai iedvesmotu mammas atgūt spēkus arī krīzes brīžos, būs raidījumā integrētais seriāls “Mammu dzīve”- bez rozā brillēm un ilūzijām parādīs mammu realitāti un palīdzēs atkal kļūt par sevi pārliecinātām un laimīgām sievietēm, atgūstot spēkus starp dažādajām mammas lomām.

Rūta Dvinska, TV žurnāliste un divu meitiņu mamma, raidījuma jaunajā sezonā ielikusi savu dzīvesprieku un pozitīvismu, ar krietnu daļu veselīga humora paskatoties uz dzīvi ar bērniem, allaž gatava izmēģināt ko jaunu: “Kad Dieviņš bērniem dalīja azartu un vēlmi pēc ekstrēmām izjūtām, viņš pagāja garām manai mājai. Bet, kad ieslēdzas kamera, es dažkārt pati sevi nepazīstu un esmu gatava “braukt ar da jeb ko kaut pirmo reizi mūžā.” Kopā ar raidījuma viesiem Rūta šosezon dosies daudzos piedzīvojumos, bet Rūtas ģimene šovasar piedzīvoja bērnu krustabas latvisko tradīciju garā, godinot dzimtas spēku un kopā būšanu.