Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

"Nra.lv sarunas". Dons ekskluzīvā intervijā 44 dienas pirms Eirovīzijas

Raidījumā "Nra.lv sarunas" viesojas Dons. Pēc 44 dienām - 9. maijā - viņš ar dziesmu “Hollow” kāps uz skatuves Malmē, lai pārstāvētu Latviju 68. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Dons, mēs turam par Tevi īkšķi!

Par Dona uzvaru “Supernovā” šaubu nebija nevienam, arī portālam NRA.lv. "Un līdz ar to vienīgā intriga bija par to, vai Artūram izdosies īstenot pirms fināla solīto, proti, “darīšu visu, lai saglabātu mieru”. Izdevās! Pat sirdi un nervus bojājošajos mirkļos, rezultātus gaidot, Dona sejā nepakustējās ne muskulis. Pēc tam gan šķita, ka dziedātājs no aizkustinājuma tūlīt notrausīs skopu vīrieša asaru, taču viņš noturējās. Ar tik nesatricināmu mieru, pārliecību un mērķtiecību var tālu tikt!," pēc Dona uzvaras Supernovā rakstīja Neatkarīgā.

Dona dziesmai šī īsā laikā ir jau otrā lielā uzvara - “Hollow” latviskā versija “Lauzto šķēpu karaļvalsts” uzvarēja dziesmu aptaujā “Muzikālā banka”. Tad Daugavpilī dziedātājs teica, ka viņa mērķis ir “lauzt septiņus gadus ilgušo Latvijas Eirovīzijas lāstu un tikt finālā” un “varbūt beidzot īstenot arī to sapni, ka mēs varam atvest Eirovīziju uz Rīgu - kāpēc gan ne, tas būtu lieliski, ja mums tas izdotos!”