Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Publiskots Elizabetes Teilores vienīgais kailfoto

© http://www.dailymail.co.uk/

Atšķirībā no Merilinas Monro, kas labprāt pozēja kaila, nesen mūžībā aizgājusī leģendārā aktrise Elizabete Teilore nekad foto kameru priekšā neizģērbās. Tādēļ jo pārsteidzošāks izrādījies fakts, ka aktrise tomēr vienu reizi fotografējusies kaila – tiesa, bildes bija paredzētas tikai un vienīgi viņas nākamajam vīram.

Melnbaltajā fotogrāfijā Elizabetei Teilorei ir 24 gadi. Slaids augums, maiga āda, lieliskas krūtis – nav pārsteigums, ka pēc aktrises tvīka vai visi tā laika vīrieši. No 1980. gada kailfoto glabājās privātā kolekcijā un nekad nav bijis publiski apskatāms līdz pat šā gada 2. aprīlim, kad to publicēja laikraksts «Daily Mail». Teilore kailfoto sesiju sarīkoja kā īpašu dāvanu kāzās savam vīram Maiklam Todam. Aktrisi fotografēja viņas tuvs draugs aktieris un fotogrāfs Rodijs Makdauels, kurš pierunāja Teilori uz šādu soli, apsolīdams, ka visu izdarīs taktiski un gaumīgi.

Holivudas producents Tods kļuva par Elizabetes Teilores trešo vīru, diemžēl viņu laulība nebija ilga un beidzās traģiski. Aktrise ne reizi vien ir atzinusies, ka dzīvē pa īstam ir mīlējusi tikai divus vīriešus – Todu un Ričardu Bārtonu. Arī Tods ļoti mīlēja Teilori un lutināja viņu, kā vien varēja, – dāvināja briljantus, greznas automašīnas un pat lidmašīnu, kurai deva nosaukumu «Laimīgā Liza». 1958. gada martā Tods gāja bojā, avarējot ar lidaparātu, kas bija nosaukts par godu mīļotajai sievai.