© publicitātes foto

1.jūlijā Rīgā, Berga Bazārā (Elizabetes ielā 85a) darbu sāks Latvijas modes mākslinieku pārstāvniecība – veikals KLASE.

Veikals KLASE piedāvā Latvijas modes mākslinieku jaunāko kolekciju ekskluzīvus apģērbus, aksesuārus, apavus dāmām, kungiem un bērniem, ekoloģisku kosmētiku. Individuālas stilistu konsultācijas. KLASE organizēs modes skates, privātas modes ballītes un īpašas pēcpusdienas mākslinieku sabiedrībā.

Veikals KLASE izveidots ar mērķi radīt vienotu tirdzniecības un informācijas platformu Latvijas modes, mākslas, parfimērijas dizaineru un ražotāju produktiem, saglabāt un veidot to atpazīstamību un noieta tirgu gan Latvijā, gan ārpus tās. Veidot kopīgas modes skates vienā no atraktīvākajiem Rīgas iekšpagalmiem – Berga Bazārā.

Kā norāda projekta KLASE veidotāji,tas sniedz iespēju modes māksliniekiem nepazaudēt tirgus nišu, atpazīstamu identitāti esošajos Latvijas ekonomiskajos apstākļos, iepazīstināt ar saviem radošajiem darbiem Rīgas iedzīvotājus un viesus, tikties ar partneriem un klientiem vienotā telpā.

Veikalā savus darbus piedāvās modes mākslinieki:

Anita Altmane, Cecina (Ieva un Ilze Čečinas),Cinnamon,CherryBlossomKids (Dace Sāmīte), Dasada / Something Cozy (Dana Podkalne), FRAZZO (Aleksandrs Pavlovs),

Garderobe (Ilona Kambare/ Modris Klingenbergi), Hypnosis ( Agnese Narņicka)

Inch daile,Inese Lapsiņa,Inga Tauriņa,JODO,Liene Mūrniece, Madara ecocosmetics,

manaLatvija.com Narciss (Alise Trautmane), Reinis Ratnieks,Ringla,Romāns Straupmanis,SALT (Indra Saucēviča),Šeila,Sockbox, Sniegbaltīte, Tasty Things (Līva Jaunozola),Una Vita,Žanete Auziņa u.c.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv