Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide \ Gardēžiem

Lielbritānijā radīts pasaulē neveselīgākais brokastu ēdiens

© www.dailymail.co.uk

Lielbritānijā kafejnīcas īpašnieks Marks Vinders radījis, iespējams, pasaulē visneveselīgākās brokastis, kuras satur aptuveni četru pieaugušu cilvēku dienas kaloriju devu- astoņus tūkstošus kaloriju, ziņo Daily Mail.

Šīs neordinārās "angļu brokastis" sverot tikpat, cik vidēji sver jaundzimis bērns- tās arī ir aptuveni 14 reizes bagātākas ar kalorijām, kā normālas brokastis. Šis ēdiens ir tik neveselīgs, ka pirms tā ēšanas klientam pat jāparakstās, ka viņš iepazinies ar sekām, ko tā apēšana var viņam nodarīt.

Astoņus tūkstošus kaloriju bagātās brokastis tiek gatavotas 30 minūtes un tās satur bekonu, desiņas, vafeles, pupas, ceptu maizi, siera omletes, sēnes, tomātus un pudiņu. Tās tiek pasniegtas kopā ar milzīgu piena koktēli un, ja var ticēt kafejnīcas īpašniekam, tad ar tām galā vienatnē vēl nav ticis neviens gardēdis.

„Mēs arī piedāvājam atteikties no šīs maltītes, ja klientiem ir kādas veselības problēmas. Tāpat arī tās drīkst ēst tikai no 18. gadu vecuma,” stāsta kafejnīcas īpašnieks Marks Vinders.