Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide \ Gardēžiem

RECEPTE: Spinātu salāti ar jogurta mērci

© Le­onīds GU­SEVS, spe­ci­āli Mā­jai

Lai labi garšo!

SASTĀVDAĻAS:

2 saujas spinātu

1 apelsīns

50 g pekanriekstu

½ sarkanā sīpola

2 ēdamkarotes bezpiedevu jogurta

1 tējkarote citrona sulas

½ tējkarotes medus

sāls

PAGATAVOŠANA: spinātus noskalo un nosusina, apelsīnu nomizo, no daiviņām izņem augļa mīkstumu.

Pagatavo mērci: kopā sajauc bezpiedevu jogurtu, citrona sulu un medu, ja nepieciešams, pievieno sāli.

Uz šķīvja liek spinātus, apelsīna gabaliņus, sīpola pusgredzenus, pekanriekstus. Visu pārlej ar jogurta mērci.