Piektdiena, 17.maijs

redeem Dailis, Herberts, Umberts

arrow_right_alt Izklaide \ Gardēžiem

Pasaules hokeja čempionātā Bratislavā būs latviešu krogs

Šopavasar pasaules hokeja čempionāta laikā Slovākijas galvaspilsētā darbosies latviešu krogs "Bratislava Baltie krekli", kas pulcēs Latvijas valstsvienības fanus un kalpos arī kā vieta nepieciešamās informācijas gūšanai.

Latviešu krogā fanus pulcēs dzīvās mūzikas vakari pēc hokeja spēlēm, un "Bratislava Baltie krekli" būs informatīvais atbalsta punkts ikvienam izlases līdzjutējam, kurš no 30. aprīļa līdz 5. maijam uzturēsies Slovākijā, aģentūru BNS informēja sportadraugiem.lv pārstāve Ludmila Glazunova. Pēc Latvijas valstsvienības spēlēm krodziņā skanēs dzīvā mūzika - dziedās un spēlēs Normunds Jakušonoks un Gunārs Meijers.

"Bratislava Balti krekli" mājvietu atradis īru krogā "Dubliner Irish Pub", kas atrodas vecpilsētā kājāmgājēju zonā. Taču līdz krodziņam nebūšot grūti tikt arī ar autotransportu, jo Bratislavas vecpilsēta nav liela, uzsvēra Glazunova.

Bratislavā Latvijas hokejisti aizvadīs pirmās kārtas grupas turnīra spēles, tiekoties ar Čehiju 30. aprīlī, Somiju - 2.maijā un Dāniju - 4.maijā. Ja Latvija grupā iegūs vismaz 3.vietu, komanda iekļūs nākamajā grupu kārtā, kur turpinās cīņu par vietu ceturtdaļfinālā.

Kluba "Četri balti krekli" filiāle hokeja čempionāta norises vietā darbosies trešo gadu. Debija bija 2008. gadā Halifaksā, Kanādā, bet turpinājums sekoja pērn Manheimā, Vācijā. Šogad latviešu krodziņā būšot lielāks plašums nekā Manheimā un lielāka alus izvēle.

Pasaules čempionāts risināsies no 29.aprīļa līdz 15.maijam