Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“X Faktora” sensācija Olga Palušina jeb Palū nāk klajā ar jaunu dziesmu

© Publicitātes foto

Šova “X Faktors” ceturtās sezonas fināliste Olga Palušina, kura nu jau labu laiku izmanto skatuves vārdu Palū, nākusi klajā ar jaunu dziesmu “Talk to me”. Tā tapusi kopā ar jaunajiem māksliniekiem – producentu un dziesmu autoru Patriku Peterson un mūziķi Krišjāni Brasliņu.

Dziesmas “Talk to me” pirmā versija tapusi biedrības “Latvijas Mūzikas attīstības biedrības/Latvijas mūzikas eksports” organizētās dziesmu rakstīšanas nometnes “RigaLive” astotajā sesijā.

“Ar Patriku un Krišjāni iepazināmies tieši pirms gada - “Riga Live” nometnē, kur, šķiet, uzreiz sajutām, ka runājam līdzīgā valodā. Tā arī tapa dziesma - katram ieliekot no sevis to, ko visvairāk jūtam,” atminas Palū. “Dziesma atspoguļo tās sajūtas, kas mūs visus pārņem rudenī, kad gribas ieritināties zem silta pleda un sveču gaismā vērot, kā košās krāsas nomaina pelēcīgums. Ir klāt novembris un viss, ko mēs gribam, ir pieglausties kādam ciešāk, cik cieši vien var, ieskatīties acīs un pateikt to, cik ļoti, ļoti.”

Jāpiebilst, ka dziesmas ierakstā piedalījusies virkne spēcīgu mūziķu, tostarp ģitārists Rūdolfs Ozols un bundzinieks Artis Orubs.