Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Pasākumi

Rīgas dzelzceļa stacijā notiks smiešanās maratons

Trešdien, 5. oktobrī, Rīgas iedzīvotāji un viesi tiks aicināti piedalīties smiešanās maratonā, kas tiks atklāts plkst. 12:00 t/c Origo, dzelzceļa stacijas centrālajā zālē un ilgs trīs stundas.

Smiešanās maratona laikā Rīgas iedzīvotāji tiks aicināti uz laiku apstāties, lai kopīgi pasmietos, skatoties dažādu komēdiju kadrus un kuriozus. Skatītājus smieties aicinās arī Latvijas Nacionālā teātra jaunie aktieri Kristians Kareļins un Toms Liepājnieks.

„Endorfīns, kas izdalās smiešanās laikā, ne tikai uzlabo pašsajūtu, bet arī palīdz mazināt sāpes. Turklāt, kā secinājuši pētnieki, smiešanās kopā ar citiem ir daudz efektīvāka par smiešanos vienatnē. Tādēļ - lai iepriecinātu Rīgas iedzīvotājus un vismaz uz dienu pārvērstu Rīgu par smaidīgāko pasaules pilsētu, organizējam šo smiešanās maratonu, kur visiem būs iespēja no sirds izsmieties,” stāsta pasākuma organizatore, Viasat vadītāja Latvijā Ilze Zoltnere.

Gandrīz katrs desmitais (9%) televīzijas skatītājs ikdienas prieka devu gūst, skatoties filmas un komēdijas, savukārt 44% aptaujāto ikdienā visvairāk liek smieties draugi un radinieki, liecina filmu kanāla TV1000 veiktais pētījums.