Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Kultūra

"Positivus" kanālu skatījušās 120 tūkstoši mājsaimniecību

© F64

Pusotras nedēļas laikā, kopš "Positivus" televīzijas kanāls pieejams, to skatījušās jau vairāk nekā 120 000 mājsaimniecību visā Latvijā, aģentūru LETA informēja ''Positivus Music'' sabiedrisko attiecību vadītāja Linda Igolniece.

Festivāls "Positivus" ir pirmais festivāls Eiropā, kuram izveidots savs "pop-up" televīzijas kanāls - "Positivus TV". Interesanti to varēs vērot līdz 31.augustam 24 stundas diennaktī. Kanālā iespējams vēlreiz noskatīties mākslinieku koncertierakstus no Salacgrīvas visās "Lattelecom" televīzijas platformās (interaktīvajā, virszemes un interneta televīzijā).

"Positivus TV" tapis, sadarbojoties "Lattelecom" un Latvijas Radio. Kanāla ētera personības ir Toms Grēviņš, Māra Kamperova un Artūrs Mednis. Lielāko skatītāju skaitu pie televīzijas ekrāniem pulcēja vakara koncerti, kā arī Arta Volfa un Grēviņa autorraidījums "Iesildamies Positivus" un raidījums "Aiz kadra", kurā tā vadītāja Māra Kamperova skatītājus iepazīstināja ar gatavošanās procesu festivālam un citu apmeklētājiem noderīgu informāciju. Festivāla laikā kanāla "Positivus TV" skatītāju skaits pieauga - lielākā skatītāju interese bija raidījumam "Dzīvs un pozitīvs", kur notika pieslēgšanās festivālam pirmās dienas vakarā, kā arī otrās un trešās festivāla dienu koncertu tiešraidēm.