Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā

Krāslavas jubilejā rīko fotoakciju

16. aprīlis ir Krāslavas dzimšanas diena. Šogad, lai iemūžinātu šo dienu, novada dome kopā ar Krāslavas kultūras namu rīko vienas dienas fotoakciju „Krāslava no ausmas līdz rietam”.

Akcijas mēŗķis ir atstāt vēsturei mirkļus, kuri notverti Krāslavā 2014. gada 16. aprīlī - pilsētu un tās iedzīvotājus – „Kādi esam šai aprīlī? Kā dzīvojam, ko jūtam un redzam? Kas ir mums apkārt? Svarīgs ir viss, kas notiek šai dienā.”

Fotogrāfijas jāiesūta no 16. līdz 21.aprīlim jpg formātā - zibakcija@kraslava.lv, klāt jāpievieno autora vārds, uzvārds un īsas ziņas par sevi. Vērtēšana būs Krāslavas mājas lapā - www.kraslava.lv, labāko darbu autori saņems balvas.

Fotogrāfijas, kuras būs saņēmušas vislielāko balsu skaitu, varēs apskatīt Mākslas akcijas laikā 4. maijā pilsētas laukumā.

Savukārt Krāslavas fotoklubs „Zibsnis” arī aktīvi iesaistīsies domes un kultūras nama akcijā, aicina to atbalstīt un nosvinēt Krāslavas 91.dzimšanas dienu, piedaloties aizraujošā zibakcijā „Krēslā pie Daugavas - Krāslavā!”.

„Zibsnis” aicina visus 16. aprīlī pulksten 17.37 ierasties Ostas ielas tirgus laukumā – „Ņem savu iemīļotāko krēslu, spoguli un nāc arī Tu!”.