Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Latvijā

HOROSKOPS: Zvaigznes šodien sola negaidītas situācijas

© Scanpix

Zvaigznes noskaņos uz egocentrismu un dažāda veida negaidītām situācijām. Vēlēšanās mainīt savu dzīvi nepāries, pat pastiprināsies. Cilvēki nebūs emocionāli stabili, būs straujas garastāvokļa svārstības pat tad, ja ļaudis būs pilnīgi pārliecināti par saviem lēmumiem un rīcību. Jāņem vērā, ka kopējā atmosfēra būs nokaitēta, un pat maza dzirkstele var sakurt lielu ugunsgrēku. Dienas otrajā pusē, iespējams, nāksies taisnoties.

AUNS. Nākotnes uzvaru plānošanai vajadzētu pieiet no veselā saprāta pozīcijām, ar iedvesmu vien nepietiks. Neuzturiet attiecības ar neuzticamiem partneriem.

VĒRSIS. Skats uz dzīvi var būt pesimistisks. Iespējamas grūtības profesionālajā jomā. Atturieties no grandiozu plānu kalšanas.

DVĪŅI. Attieksme pret dzīvi būs skeptiska. Iespējams, nāksies vilties jums svarīgā cilvēkā. Nav labs laiks, lai attīstītu kontaktus ar ārzemniekiem.

VĒZIS. Eksperimenti var nebūt sekmīgi, lai gan tajos var meklēt kādu racionālu graudu. Gribot tikt nākamajā līmenī, varat ciest zaudējumu. Analizējiet sevi, iespējams, būsiet pieļāvis būtisku kļūdu.

LAUVA. Nav labs laiks partnerattiecību veidošanai. Nav izslēgts, ka pārtrauksiet kādas ilgstošas attiecības, bet visa pamatā būs slēpta skaudība, nevēlēšanās meklēt kompromisu.

JAUNAVA. Varat palikt viens pret vienu ar kādu problēmu dzīvē vai profesijā, bet uztveriet to kā pārbaudījumu, nevis kā nežēlīgu sodu. Darbus pildiet kvalitatīvi.

SVARI. Iespējama piespiedu pauze mīlas jautājumos, finansiālajā jomā, radošajā dzīvē. Padoms – ja netieciet tālāk, apstājieties.

SKORPIONS. Varat justies neērti gan savās mājās, gan darba vietā. Pārmaiņas attiecībās nesīs arī nepārliecinātību par sevi.

STRĒLNIEKS. Lielisku sākumu var nomainīt dīkstāve vai pat strupceļš. Iespējams, tiks atlikta kāda sen ieplānota tikšanās vai brauciens. Daudziem nāksies pārstrādāties.

MEŽĀZIS. Nevarat atļauties sev lieku greznību, tai skaitā – laika šķiešanu. Vislabākā izeja – labprātīga sevis ierobežošana un strikta dienas kārtība.

ŪDENSVĪRS. Atlieciet visus iesāktos būtiskos darbus, tiem būs labāks brīdis, turklāt šodien daudz kas traucēs un būs šķērslis.

ZIVIS. Līdz pat vēlam vakaram dzīvosiet šaubās, jo īpaši tas būs ar nepieredzējušiem un savu viedokli nenoformulējušajiem. Nepaļaujieties vairākuma viedoklim, labāk vienkārši klusējiet.