Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Policija pēc zādzības aiztur divus kabatzagļus

Vakar Rīgas reģiona Kriminālpolicijas darbinieki sabiedriskā transporta pieturā 13. janvāra ielā pamanīja vīrieti, kurš piegāja pie iemiguša vīrieša un no viņa kabatas izvilka mobilo telefonu, kā arī nozaga vīrieša maku un pasi. Redzot notiekošo, policijas darbinieki nekavējoties aizturēja 1984. gadā dzimušo zagli.

Tāpat vakar Kriminālpolicijas darbinieki kādā veikalā Krišjāņa Barona ielā pamanīja sievieti, kura no veikala apmeklētājas somiņas izvilka maku. Pēc zādzības sieviete devās projām no notikuma vietas, tomēr policisti uzreiz aizturēja 1966. gadā dzimušo kabatzagli.

Abas aizturētās personas tika nogādātas iecirknī. Noskaidrojot viņu identitātes, policisti konstatēja, ka aizturētie jau iepriekš vairākas reizes sodīti par narkotisko vielu nelegālu apriti, kā arī par mantiskiem noziegumiem.

Kabatzagļi atzina savu vainu izdarītajā un šobrīd atrodas izolatorā. Pret aizturētajiem ir sākti kriminālprocesi par zādzību nelielā apmērā.

Atgādinām būt uzmanīgiem un pieskatīt savas personīgās mantas, kā arī informēt līdzcilvēkus par personīgo mantu drošību.