Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Jaunākās satiksmes un valsts autoceļu aktualitātes

Va/s Latvijas Valsts ceļi informē, ka valsts ceļu tīklā turpinās aktīva remontdarbu sezona, tāpēc ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem remontdarbu posmos.

Rīgas apkārtnē būtiski satiksmes ierobežojumi ir Rīgas apvedceļā uz Rīgas HES tilta pār Daugavu, kā arī uz autoceļa Rīga–Carnikava–Ādaži pie Garciema.

Latgalē turpinās ievērojami rekonstrukcijas darbi uz autoceļa Jēkabpils–Rēzekne–Ludza–Krievijas robeža (Terehova) (A12) aptuveni 24 km garumā no Viļāniem līdz Rēzeknei. Kopumā šajā būvobjektā ir palielināts luksoforu skaits un tā šķērsošanai būs nepieciešama aptuveni stunda.

Dodoties uz Kurzemi, jāņem vērā, ka remontdarbi notiek gan Ventspils, gan Liepājas virzienā un ir jārēķinās ar papildu laiku, lai nokļūtu galamērķī.

Zemgalē satiksme joprojām ir ierobežota uz autoceļa Rīga–Jelgava–Lietuvas robeža (Meitene) (A8) aiz Jelgavas gandrīz 30 km garumā līdz pat Lietuvas robežai, un tas nozīmē ceļā pavadītas liekas 40 minūtes.

Remontdarbi noris arī Ikšķilē uz a/c Rīga–Daugavpils (A6), kur ir ieviesti ātruma ierobežojumi, taču satiksme notiek abos virzienos. Savukārt Lielvārdē satiksme vienā virzienā notiek 300 metru garā posmā.