Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA: precīzi ieteikumi 23. septembrim

© F64

29. Mē­ness die­na sā­kas 6.12. Sā­ta­nis­kā die­na

Ru­dens sā­kums

5.29 sā­kas ru­dens. Iz­bau­diet šā ga­da­lai­ka brī­niš­ķī­gās priekš­ro­cī­bas – lap­kri­ti un šo­gad it īpa­ši sē­ņu la­sī­ša­nas prie­ku.

De­pi­lā­ci­ja ***

Ma­ni­kīrs **

Pe­di­kīrs **

Ma­tu grie­ša­na ***

Di­ētas uz­sāk­ša­na ***

Zob­ārst­nie­cī­ba **

Tie­vē­ša­na ***

 

* At­slo­dzes die­na un ve­se­lī­gas ēša­nas die­na nav ob­li­gā­ta, bet ti­kai ie­tei­ca­ma

** Mē­ness ka­len­dā­ra rit­mu vei­do 4 fā­zes, ko no­sa­ka Mē­ness at­ra­ša­nās pret Sau­li. Mē­ness fā­žu ie­stā­ša­nās brī­žus, kas tiek no­rā­dī­ti ka­len­dā­rā, pie­ņemts saukt par kri­tis­ka­jiem pun­ktiem, jo uz Ze­mes tad sa­gai­dā­mi da­žā­di si­tu­āci­ju, no­ri­šu sa­asi­nā­ju­mi. Sta­tis­ti­ka lie­ci­na, ka tie­ši ša­jos kri­tis­ka­jos pun­ktos vis­bie­žāk no­ri­si­nās trans­por­ta avā­ri­jas un sli­mī­bu uz­lies­mo­ju­mi. Pir­ma­jā un ot­ra­jā Mē­ness ce­turk­snī cil­vē­kiem zūd kon­cen­trē­ša­nās spē­jas, tā­tad nav ie­tei­cams se­vi pār­slo­got ar fi­zis­kām un ga­rī­gām no­dar­bēm.

*** No Mē­ness die­nām īpa­ši iz­da­lī­tas tiek 9., 15., 23. un 29., tau­tā sau­ktas arī par sā­ta­na die­nām. Ša­jās die­nās tum­šie un ļau­nie spē­ki pro­vo­cē cil­vē­kus un pār­bau­da vi­ņu iz­tu­rī­bu.

**** Mē­ness ka­len­dā­rā at­ro­da­mas arī lab­vē­lī­gās die­nas, kas pil­dī­tas ar gai­ša­jām ener­ģi­jām. Šā­das ir 6., 7., 12., 16., 24. un 28. Mē­ness die­na.